Predivna manekenka

Srpska ljepotica bila je jedna od zvijezda prestižne filmske nagrade, a crveni tepih pokorila je u društvu muža i zvijezde filma ''Top Gun''

Nina Seničar - 5 Nina Seničar - 5 Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Seničar - 3 Nina Seničar - 4 Nina Seničar - 6 Nina Seničar - 2 Nina Seničar - 1 Nina Seničar - 1 Nina Seničar - 2 Nina Seničar - 3 Nina Seničar - 4 Nina Seničar - 5 +3 Nina Seničar i Jay Ellis - 1 Galerija

Srpska manekenka Nina Seničar jedna je od mnogih koji su prisustvovali na nedavnoj dodjeli Zlatnih globusa, a pažnju je privukla svojim outfitom.

Prekrasna regionalna manekenka Nina Seničar prošetala je crvenim tepihom prestižne dodjele filmskih nagrada u pripijenoj elegantnoj opravici koju nitko nije mogao ne zamijetiti. 

Pogledaj i ovo showbuzz Blistala je I hrvatska glumica prošetala crvenim tepihom na dodjeli "Zlatni globus"

Riječ je o baršunastoj crvenoj haljini modne kuće Dolce&Gabbana s kojom se pohvalila i na svom Instagram profilu. Spomenuta opravica sadržava prorez na donjem dijelu koji je savršeno istaknuo njezine duge i zgodne noge.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

Srcoliki oblik kod grudi imao je detalje sitnih dijamantića po sebi, a cijeli stajling začinila je srebrnim sandalama na petu i valovitom frizurom.

Društvo joj je pravio njezin suprug Jay Ellis, glumac koji nam je poznat po svojoj ulozi u filmu "Top Gun".

On je pozirao u crnom odijelu ispod kojeg je nosio bijelu košulju, a kao modni detalj isticala mu se crna mašnica. Cijeli izgled ukrasio je parom lakiranih crnih cipelica.

Par se vjenčao prošle godine u srpnju, a svečana ceremonija održala se u Italiji.

Glumac je tada na Instagram profilu podijelio fotografije, a objavio ih je i časopis Vogue, a na vjenčanju su prisustvovali brojni poznati gosti. 

Par je u vezi bio od 2015. godine kad su se upoznali u baru u Los Angelesu, a 2019. godine Jay je zaprosio Ninu.

Iste godine, na svijet je došla i njihova kći Nora Grace Ellis.

Inače, Seničar je svoju karijeru započela kao voditeljica na talijanskoj televiziji, onda se bacila u manekenske vode, a 2010. godine sudjelovala je u reality showu ''Otok poznatih'', koji se prikazivao u Italiji.

Nakon showa posvetila se glumi, pa je tako u New Yorku upisala školu glume koju su pohađali i Nicole Kidman i Tom Cruise.

Nina iza sebe ima nekoliko uloga u filmovima ''Sve najljepše'', ''Nizbrdo od blaženstva'', a 2016. vratila se u rodnu Srbiju te počela voditi emisiju ''Ja volim Srbiju''.

Ninu su u počecima uspoređivali s još jednom poznatom Ninom, Ninom Morić, ali Seničar je otišla drugim stopama, pa tako danas uživa u holivudskom svijetu.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry Princ Harry i princ William Princ Harry i Kate Middleton Princ Harry i princeza Diana +27 Princ Harry i Kate Middleton Zanimljivosti Zbog eksplozivnih tvrdnji princa Harryja svi se pitaju je li moguća pomirba s obitelji, a upitna je i jedna stvar oko krunidbe kralja Charlesa

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Ples sa zvijezdama - 1 In Magazin: Ples sa zvijezdama - 2 In Magazin: Ples sa zvijezdama - 3 In Magazin: Ples sa zvijezdama - 4 +3 In Magazin: Ples sa zvijezdama - 5 inMagazin Ples sa zvijezdama u finalu je Zlatnog studija: Donosimo razgovor s dobro poznatim, uigranim žirijem!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene