EUROSONG

OKRUTNI KOMENTARI 'Hrvatska - Nemam riječi. Što je gore - kostim ili pjevanje?'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Eurosong je tema dana, a Nina Kraljić među najkomentiranijim nastupima na društvenim mrežama.

Eurosong je definitivno tema dana. Od australskog uspjeha do kontroverzne ukrajinske pobjednice - svjetski i domaći mediji pišu samo o jednom. Puno ljudi na društvenim mrežama oglasilo se i komentiralo nastup Nine Kraljić. Društvene mreže nisu s puno odobravanja popratili nastup hrvatske predstavnice, a ni haljinu nisu pohvalili.

Pogledaj i ovo Snimatelj pleše na ma spektakularno! Ritmu Rim Tim Tagi Dima nije odolio ni snimatelj na Eurosongu, ovaj video brzinom munje širi se internetom!

Komentatori na Twitteru proglasili su nastup najgorim te večeri. Mnogima se nastup nije svidio, a primijetili su da Nina nije uspjela pogoditi prave note. I sama Nina oglasila se povodom svog plasmana na Eurosongu, govoreći kako se 'ear monitoring i ona nisu zavoljeli čak ni nakon dva tjedna'.

'100% Britanaca ima malu glavobolju od cijele ove hrvatske besmislice', napisao je na Twitteru jedan komentator, a pridružila mu se i gledateljica iz Nizozemske, koja se složila s njegovom konstatacijom. 'Hrvatska - Nemam riječi. Što je gore - kostim ili pjevanje?', zapitao se gledatelj Nick Robinson, dok je jedan gledatelj napisao kako je vokalna izvedba najbolja ako se sluša na 'mute'.

'Nakon ove izvedbe, u Hrvatskoj više nema tkanine', zaključio je jedan od tviteraša. Osim negativnih, bilo je na društvenim mrežama i pozitivnih komentara o Nininom nastupu. Eh, mišljenje. Svatko ga ima.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene