''Tko bi rekao da će ovako biti''

Badrić o izazovnom razdoblju kroz koje prolazimo: ''Ja sam samoj sebi rekla, dobar dan, ovo je Nina!''

Nina Badrić na koncertu Želim život - 3 Nina Badrić na koncertu Želim život - 3 Nova TV 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić na koncertu Želim život - 13 Nina Badrić na koncertu Želim život - 12 Nina Badrić na koncertu Želim život - 11 Nina Badrić na koncertu Želim život - 10 Nina Badrić na koncertu Želim život - 9 Nina Badrić na koncertu Želim život - 8 Nina Badrić na koncertu Želim život - 6 Nina Badrić na koncertu Želim život - 7 Nina Badrić na koncertu Želim život - 5 Nina Badrić na koncertu Želim život - 4 +2 Nina Badrić na koncertu Želim život - 3 Galerija

Uz Severinu, Petra Grašu, Psihomodopop, Sanju, Marinka i Zeca, u sklopu humanitarnog koncerta Želim život zapjevala je i Nina Badrić.

Nina Badrić jedna je od velikih domaćih glazbenih imena koja je zapjevala u sklopu humanitarnog koncerta Želim život koji pomaže rad Zaklade Ana Rukavina. 

Pogledaj i ovo Koncert Želim život Bravo za sve! Pogledajte prekrasnu atmosferu s Trga bana Jelačića, emotivni Prljavci poslali lijepu poruku: "Svi smo malo više ponosni nakon ovakvih večeri"

Između pjesama, pjevačica je progovorila o izazovnom razdoblju koje je iza nas, a i koje još nije došlo kraju. 

''Naučila sam da je čovjek sam sebi najpotrebniji i da sam sebe treba upoznati. Ovo vrijeme nas je naučilo da sebe moramo maksimalno iskorigirati u svemu, nitko ne bi rekao da će se dogoditi ovakva jedna stvar koja će zaustaviti čitav svijet, a kad se nađemo u takvoj situaciji - ja sam samoj sebi rekla dobar dan - ovo je Nina. Upoznavanje sa samom sobom, upoznavanje kompletnog slobodnog vremena kojeg do tada nisam imala, ali napravili smo pjesme, album, puno toga lijepoga se dodgodilo'', ispričala je Nina i otkrila tko joj je uzor u životu ako ga uopće ima. 

''Pa svi takvi ljudi poput Ane Rukavine koja je zapravo svojim krikom i vapajem Želim život pokrenula čitavu lavinu i pokazala nam kako od odlaska možeš napraviti veliku stvar za druge'', zaključila je Nina koja je uz Zakladu Ana Rukavina od samog početka. 

''Pjesmu ''Želim život'' mi smo snimili prije 16 godina, kada se sve to dogodilo, skupili smo se u 24 sata. Dogodio se prvi koncert na trgu, bila je to jedna prekrasna večer, svečana. Jako sam počašćena i sretna zbog toga jer mogu biti mali dio u svemu ovome'', rekla je Nina.

Humanitarni telefon 060 9000 kojim se pomaže rad Zaklade Ana Rukavina za vaše pozive je otvoren do 31. prosinca 2021.!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 5 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 14 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 10 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 9 +14 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 8 Celebrity Što je to Seve poručila svojim modnim odabirima? Dva upečatljiva izdanja i puno znakovitih detalja!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Doležal - 2 Sanja Doležal - 1 Sanja Doležal Sanja Doležal (Foto: Dnevnik.hr) +6 Sanja Doležal (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Sanja Doležal osjeća se bolje nego prije pet godina, a ne skriva ni zašto: "Zbog toga čovjek izgleda i ljepše i odmornije"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene