Knjiga šminkanja

Crvena koža i kratka crna haljina otele svu pozornost!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Puno poznatih lica bilo je na promociji knjige za šminkanje Sanje Agić, supruge bivšeg nogometaša Jasmina Agića.

U Caffe bar Velvet održana je promocija jedinstvenog izdanja prve knjige o make up-u na hrvatskom jeziku koju je napisala hrvatska vizažistica Sanja Agić.

Pogledaj i ovo Jana Vrdoljak I Vanna je komentirala! Vannina prelijepa kći pokazala kako izgleda bez trunke šminke i opet oduševila svojom ljepotom

Bila je to prilika da se na jedno mjesto okupe poznate hrvatske ljeptice i pričaju o svojoj omiljenoj temi – šminkanju! Sanju su podržale glumica Nataša Janjić Lokas, zatim Jelena Perčin, pjevačica Vanna. Modna agentica Tihana Harapin Zalepugin bila je odlično raspoložena pa se pozirala s poznatim modnim fotografom Šime Eškinjom.

>> Tange, grudi i bez imalo šminke na licu - To je Pamela Anderson!

Cijelo događaj nije propustila ni Vanja Halilović, kao i stilist Marko Grubnić i voditeljica Nikolina Pišek koja je predahnula od planiranja svoje luksuzne svadbe. Kako je vizažistica Sanja Agić surađivala i s Nives Celzijus za naslovnicu njemačkog izdanja magazina FHM, pojavila se i ona. U crnoj seksi haljini može konkurirati i Kim Kardashian.

Sanja Agić jedna od vodećih hrvatskih make up artistica, svoje je desetogodišnje iskustvo pretočila u ovu bogato ilustriranu knjigu u kojoj nam ne otkriva samo tajne svoje profesije već slikovito objašnjava osnove i tehnike šminkanja. Svoju strast za uređivanjem drugih otkrila je još kao djevojčica, a nakon završene škole za make up kod Borisa Čavline počela se i profesionalno baviti make upom.

Ubrzo nakon toga dobila je priliku pokazati svoj talent pa danas potpisuje brojne modne kampanje, naslovnice raznih domaćih i inozemnih modnih časopisa te modne revije i editorijale, a radi i s mnogim glumicama, pjevačicama, voditeljicama, modelima, manekenkama te s prestižnim hrvatskim fotografima i dizajnerima.

Knjiga ‘Make up s potpisom’ sadrži niz savjeta za dnevni, večernji te make up za vjenčanje. Izdvojila bih i dio koji je vezan za njegu lica i ljepotu – od estetske kirurgije, botoksa, ugradnje trepavica do dermatologije, a sve je popraćeno veliki slikama.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene