prati ga više od 6 milijuna ljudi!

Jedan od najzgodnijih frajera na Instagramu ljetuje u Hrvatskoj, svoj boravak u Lijepoj Našoj obznanio je golišavom fotografijom!

Nick Bateman - 4 Nick Bateman - 4 Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Nick Bateman - 2 Nick Bateman - 1 Nick Bateman - 3 Nick Bateman - 1 Nick Bateman - 2 Nick Bateman - 3 Nick Bateman - 4 Nick Bateman - 5 Nick Bateman - 6 Nick Bateman - 4 +9 Nick Bateman - 7 Galerija

Nick Bateman pohvalio se na svom Instagram profilu kako ljetuje u Hrvatskoj, a društvo mu pravi supruga Maria.

Kanadski model i glumac Nick Bateman kojeg na Instagramu prati više od šest milijuna pratitelja, otkrio je u novoj objavi da odmara u Dubrovniku sa suprugom Mariom.

Podijelio je fotografiju na kojoj pozira na balkonu u sivim hlačicama bez majice i s kavom u ruci, a sve poglede privlačio je njegov isklesani torzo.

"Dobro jutro, Hrvatska", stajalo je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nick Bateman (@nick__bateman)

Nakon toga objavio je zajedničku fotografiju sa suprugom na kojoj se grle u ogledalu hotelske sobe.

Maria je na sebi imala bijeli pleteni komplet koji je u prvi plan stavio njezine bujne grudi, ali i istaknuo bradavice pa se moglo zaključiti kako ispod topa nije nosila grudnjak.

Nick je na sebi imao maslinastu lanenu košulju i bijele hlače

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nick Bateman (@nick__bateman)

Bateman se neko vrijeme bavio i modelingom, a postao je popularan tako što je krenuo raditi za Calvin Klein, a kasnije je surađivao i s Abercrombie & Fitchem.

Glumio je u mnogim filmovima i serijama, a ove godine ćemo ga imati priliku gledati u filmu "Ugly Love" kao pilota Milesa Archera.

Sa suprugom Mariom u braku je od 2019. godine, a zajedno imaju dvojicu sinova koje on često dijeli na svom Instagramu.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Vanna i Andrija Vrdoljak - 5 Vanna i Andrija Vrdoljak - 6 Vanna - 1 Vanna - 2 +26 Vanna - 3 Zanimljivosti Stigla prinova u Vanninu obitelj, sve je potvrdio njezin suprug: ''Da, istina je, jako smo sretni!''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević - 4 Lana Jurčević - 5 +25 Lana Jurčević - 5 Celebrity Lana Jurčević svoje obline izložila je pogledima na rođendanu naše influencerice koju poznaje godinama: ''Pa vi zbrojite, i dalje zajedno!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene