Na Belinaleu

Ni kratka kosa ne može umanjiti njezinu privlačnost!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U sklopu Berlinalea održana je humanitarna večera na kojoj je prisustvovala i poznata Južno-afrička glumica Charlize Theron.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Charlize Theron (Foto: Screenshot Youtube) Zasluženo nagrađeni Još ne zaboravljamo poružnjenu Charlize, bolesno mršavog Balea i Jareda kao ženu u minicama

Hollywoodska glumica Charlize Theron nagrađena je za podizanje svijesti, borbu i prevenciju protiv virusa HIV-a i AIDS-a u rodnoj zemlji.

Cinema for Peace dodjela nagrada održana je u sklopu filmskog festivala u Belinu, a humanitarka i glumica ističe kako više od 300 tisuća ljudi u Južnoj Africi umre od AIDS-a svake godine, a procjenjuje se da je virusom HIV-a zaraženo više od 5 milijuna ljudi!

'To je projekt koji sam počela 2007., a sve je krenulo od prevencije i njege za oboljele. Mislim da je najbolje oružje za borbu protiv bolesti moj povratak u domovinu. Obitelji ta bolest uništava, mislila sam da moram nešto napraviti i pokrenuti', rekla je Charlize za Reuters.

Glumica se nedavno ošišala na kratko zbog nove uloge u filmu, no kratka kosa nimalo nije umanjila njezinu privlačnost. Navikli smo je gledati kao fatalnu plavušu, no i s ovako prirodnom kosom izgleda neodoljivo i ženstveno.

>> Charlize o sinu: 'Trebalo je 2 godine čekanja, a onda je jednog dana stigao'

Svjetska organizacija 'Cinema for Peace' prema riječima Charlize Theron promiče ljudskost kroz film, žele se naglasiti prave ljudske vrijednosti i uvjeti u kojima drugi žive.

Charlize je nedavno i posvojila dječaka Jacksona, a sam proces je trajao dvije godine.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene