Vrištanje od smijeha

Stižu Nikola i Nenad! Mnoštvo materijala za nasmijavanje publike

Nikola Đuričko (FOTO: PR) Nikola Đuričko (FOTO: PR)

Odlična stand up predstava Neshe Bridgesa pod nazivom ''Život'', nakon što je obišla regiju, 26. veljače dolazi u Vidru!

Nenad Danilović, poznatiji kao Nesha Bridges (Neša Bridžis) je srpski stand up komičar čiji je glavni moto „Stand up je život, a život je stand up“.

Pogledaj i ovo Muško- ženski odnosi u kazalištu (Foto: Profimedia) Smijeh, suze i ljubav Vječna tema muško-ženskih odnosa na kazališnim daskama: Pet izvrsnih predstava za svačiji ukus

Nesha se stand up komedijom bavi od kad se rodio, a sve što mu se u međuvremenu dešavalo – podstanarski problemi kod gazde Kineza, facijalna paraliza zbog stalnog osmjehivanja u uniformi fast fooda i mnoge druge avanture – jedva čeka podijeliti s publikom. Njegov nastup se velikim djelom zasniva na realnim pričama i likovima iz svoga „kraja“ i sjajnim imitacijama istih.

Nikada ne zapisuje svoje tekstove jer smatra da se tako gubi spontanost, što je i glavna karakteristika njegovog nastupa. Izvođač je i autor nekoliko šaljivih muzičkih numera, od kojih je najpoznatija ''Aj Riki Martine...'' koja je bila hit na Youtubeu i broji 6 milijuna pogleda. Od gazde Kineza do Rickija Martina, 26. veljače bit će večer puna smijeha.

Samo nekoliko dana kasnije, u Vidru stiže jedan od najpoznatijih glumaca u regiji, Nikola Đuričko! Poznati glumac odlučio se za novi korak u karijeri napravivši svoj stand up show, predstavu pod nazivom „Sve što ste oduvek hteli da znate o Džoniju a nikada niste smeli da ga pitate“. Prvo gostovanje popularnog glumca u Zagrebu održat će se 1. i 2. ožujka u kazalištu Vidra.

Nikola Đuričko (FOTO: PR) Nikola Đuričko (FOTO: PR)

Hrvatska publika Đurička zna najviše po ulozi Švabe u seriji ''Vratiće se rode'', ali i po glavnim ulogama u filmskim hitovima kao što su "Munje", "Mrtav 'ladan", "Ivkova slava", "U zemlji krvi i meda", "Montevideo, bog te video" i drugi.

Sam Nikola Đuričko je o svom novom projektu rekao da mu je, napunivši 40. godinu života, jedna od rođendanskih odluka bila i napraviti vlastiti stand up show. Nakon početnog straha od nepoznatog i uz podršku prijatelja (za koje se nada da ipak nisu samo ljubazni prema njemu), u 43. godini života, uz mnoštvo materijala za nasmijati publiku, napokon se odvažio i napravio ovaj veliki korak.

Zagrepčani će 1. i 2. ožujka imati priliku premijerno pogledati predstavu i vidjeti kako se Nikola Đuričko snašao u ulozi stand up komičara.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene