''Hvala svima!''

Srpska Barbie proslavila je 42. rođendan, a jedna čestitka posebno je zanimljiva: "Jako si teška i naporna"

Nataša Bekvalac Nataša Bekvalac Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Bekvalac Nataša Bekvalac Nataša Bekvalac Nataša Bekvalac Nataša Bekvalac - 8 Nataša Bekvalac - 6 Nataša Bekvalac - 7 Nataša Bekvalac - 4 Nataša Bekvalac i Sara Jo - 9 Nataša Bekvalac - 3 +22 Nataša Bekvalac - 2 Galerija

Nataša Bekvalac podijelila je s pratiteljima video na kojem je prikazala kako je proslavila svoj 42. rođendan.

Regionalna pjevačica Nataša Bekvalac napunila je 42. godine, a posebnu čestitku uputila joj je upravo njezina sestra Kristina. 

Pogledaj i ovo Nataša Bekvalac - 2 "To su stvari koje su me boljele" Srpska Barbie prisjetila se školskih dana i trauma koje je tada doživjela: "Učiteljica mi nije vjerovala"

Prvo je objavila Natašinu fotku kada je saznala da je prvi puta postala teta pa je napisala:

"Sjećam se prije pet godina kada sam te pozvala i rekla ti kroz osmijeh da rađam i da dođeš po mene, za pet minuta si bila ispred moje zgrade, prvi put da nisi kasnila", našalila se Kristina pa dodala:

"Sjećam se kada si me vodila da radimo zabranjene stvari, a ja svaki puta govorila mami i tati što smo radili, ali da nikome ne kažu jer je to tajna. Hvala ti što si mi otežala i olakšala život. Jako si teška i naporna, sve najgore i najbolje imam da ti kažem, ali jedno znam sigurno, da te volim i da sam tu zauvijek. Sretan ti rođendan".

Zatim je Nataša podijelila video iz doma u krugu svojih najmilijih kako slavi rođendan: 

"Meni je danas rođendan. Hvala na predivnim željama, hvala na ljubavi koju svaki dan osjećam i živim.Trudit ću se da vam pjevam najljepše pjesme i sve što radim, radim prateći put svog srca i svojih snova. Možda nije sve baš onako kako sam zamišljala i maštala,ali je sigurno sve baš onako kako treba biti. Ovo je moja obitelj. Voli vas Bekvalac".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

Kristina Bekvalac je svojoj sestri ogromna podrška na životnom, ali i poslovnom putu te vjerno prati svaku Natašinu objavu.

Nedavno je Nataša sa kolegicom Sarom Jo ugodno iznenadila svoje obožavatelje seksi fotografijama na kojima poziraju potpuno gole i zamrljane zelenom bojom.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Robin Wright i Clement Giraudet - 4 Robin Wright i Clement Giraudet - 2 Robin Wright i Clement Giraudet - 1 Robin Wright i Clement Giraudet - 3 +17 Robin Wright (Foto: Getty Images) Celebrity Zbog 18 godina mlađeg frajera prozvali su je ženom pumom, a velikoj ljubavi sada je došao kraj i čini se da joj nije lako

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović +24 Kolinda Grabar-Kitarović Celebrity Kolinda u glamuroznom izdanju naglasila vitku liniju, dugo se nije ovako sredila: "Vi niste lijepi, nego prelijepi!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene