Oglasila se

NASA odgovorila Beyonce!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon što su Beyonce bivši zaposlenici NASA-e prozvali za neovlašteno korištenje audio snimke iz nesreće Challengera koja se dogodila 1986. godine, sad se oglasila i sama NASA.

2014. godina za Beyonce je u jednu ruku počela trnovito. Vjerojatno se nije nadala kako će početak njezine pjesme 'XO', u kojem koristi audiosnimku iz neuspješne misije svemirske letjelice Challenger, podići toliku prašinu.

'Challengerova nesreća je važan dio naše povijesti. Tragičan je to podjetnik kako je istraživanje svemira veoma riskantno i ne smije se trivijalizirati', stoji u NASA-inom službenom priopćenju koje je objavljeno jučer.

Pogledaj i ovo showbuzz Misli ozbiljno NIKAD DOSTA ZARADE Ovo je njezin novi plan za pokoriti svijet!

Ovo sigurno nije očekivala... Beyonce prate 2 NOVA skandala!

'NASA-ini djelatnici svakodnevno odaju počast ostavštini poginulih astronauta', stoji u izjavi.

Upravo je slično izjavila i Beyonce nakon što su počeli prvi napadi na nju.

'Suosjećam s obiteljima onih koji su izgubljeni u nesreći Challengera. Pjesma 'XO' snimljena je s najiskrenijom namjerom da pomogne onima koji su nekoga izgubili te da nas podsjeti kako se nepredviđene stvari uvijek mogu dogoditi. Poruka je da treba voljeti i cijeniti svaku minutu koju provodimo s onima koji su nam najvažniji. Tekstopisci su uključili audiosnimku u spot kao posvetu nesebičnm radu Challengerove posade u nadi kako nikad neće biti zaboravljeni', odgovorila je Beyonce.

Podjećamo, nakon što je pad letjelice uživo prenošen prije 28 godina, NASA-in djelatnik za odnose s javnošću, Steve Nesbitt, rekao je gledateljima: 'Kontrolori leta paze na situaciju. Očito se dogodio veliki kvar.' Ova izjava stoji na početku pjesme 'XO'. Poslušajte u priloženom videu.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene