The Best of Vikend:

Događaji vikenda: Napustila nas dva velika glazbenika, a izbio i skandal oko silovanja!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Propustili ste najkomentiranije priče ovog vikenda? Pogledajte naš pregled i pogledajte što je obilježilo vikend!

Proteklih nekoliko dana scenu su potresle tužne priče o preminulim umjetnicima, a nadamo se kako će ovaj tjedan donijeti više sretnih vijesti! Evo o čemu se ovog vikenda najviše pričalo!

Pogledaj i ovo showbuzz Hit serija 'Stella': Ove nedjelje ne propustite 'Čaroliju'!

Glazbenik Vinko Coce preminuo je u noći sa subote na nedjelju. Legendarni pjevač prije nekoliko tjedana je i operiran, a zbog ozbiljne infekcije u svibnju bio je primljen u splitski KBC. Vinko Coce uvijek će ostati zapamćen po svojem glasu i pjesmama. 'Ribari', 'Vilo moja', 'Oluja sa sjevera' su samo neki od velikih hitova slavnog Coce.

>> Tedi Spalato o prijatelju: 'Vinko Coce je ostavio neizbrisiv trag na hrvatsku glazbu'

Ovog vikenda napustio nas je još jedan veliki glazbenik. Legendarni i utjecajni američki glazbenik Lou Reed umro je u nedjelju u 72. godini. Lou Reed je najpoznatiji po svom radu u 60-ima kao gitarist, pjevač i tekstopisac za grupu Velvet Underground nakon čijeg je raspada 1970. nastavio solo karijeru. Reed je imao veliki utjecaj na američku kulturu uvodeći avangardni rock, pop-art i pjesme o životu na ulici, drogi, otuđenju i nasilju u mainstream glazbu.

Glazbeno-dramski spektakl ´Stella´ svake nedjeljne večeri pruža gledateljima mnoštvo pjesme i plesa, ali i intrigantnih zapleta. I dok natjecatelji 'Stelle' vježbaju svoju finalnu točku, odnos Jasmine i Lane sve je napetiji. Ipak na probi je sve zasjenila glumica Tamara Garabajs - novo lice u 'Stelli' koja će pomutiti planove i još više zapetljati odnose. Spletkarošica Barbara definitivno je bila jedna od top tema ovog vikenda!

>> Stella: Tamara Garbajs kao spletkarošica Barbara otela svu pažnju i zapjevala!

Ovog vikenda završen je i ovosezonski Cro-A-Porter.
I posljednja večer Cro-A-Portera privukla je mnoga poznata imena. Bile su tamo Anita Dujić Veljača, Helena Šopar i Iva Balaban, Iva Balent, Andrea Čermak sa suprugom, Iva Šarić, Kristina Bradač i još mnogo slavnih imena.

>> Nina Morić: 'Tata me silovao'; Otac: 'To su monstruozne i gnjusne laži!'

Ispovijest Nine Morić snažno je odjenula medijima. Naime, Nina Morić je za talijansku televizijsku mrežu Canale 5 priznala strašnu traumu iz djetinjstva. 'Otac me silovao dok sam bila djevojčica. Tijekom godina umislila sam da je to bila moja greška. Zbog toga sam sa 16 godina pobjegla iz Hrvatske', izjavila je manekenka.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene