Poklon za osnovnu školu Josip Matoš.

Povodom otvorenja poklonili projekciju filma Šegrt Hlapić

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Cinestar Vukovar poklanja projekciju filma Šegrt Hlapić učenicima Specijalne osnovne škole Josip Matoš.

Vukovar ovog vikenda dobiva prvo kino u poslijeratnom razdoblju. CineStar Vukovar, prvi multipleks u Vukovarsko-srijemskoj županiji povodom otvorenja poklanja posebnu projekciju Specijalnoj osnovnoj školi Josipa Matoša u Vukovaru – školi za djecu s posebnim potrebama.

U svega 18 dana postao najgledaniji domaći dječji film!

Na projekciji koja se održava u nedjelju, 22. prosinca 2013. u 10 sati posebni gosti biti će glavni glumci Gita (Ena Lulić) i Šegrt Hlapić (Mile Biljanović) te redatelj Silvije Petranović koji će djeci podijeliti potpisane plakate filma i družiti se s najmlađima nakon filma.

'Jako nas veseli što je upravo Šegrt Hlapić najgledaniji hrvatski dječji film od osamostaljenja s više od 124 000 gledatelja. Posebno nas veseli da ćemo, nakon što smo film prikazali u cijeloj Hrvatskoj, imati premijeru u Vukovaru', izjavio je Silvije Petranović redatelj filma.

Igrani film Šegrt Hlapić koji je snimljen prema romanu Ivane Brlić Mažuranić, svojom velikom gledanošću i interesom publike postao je omiljen djeci kao i cijeloj obitelji.

Blitz-CineStar, prvi multipleks u Vukovarsko-srijemskoj županiji i 13-ti u regiji, za sve se posjetitelje otvara 22. prosinca u 11 sati, u sklopu shopping centra Golubica mall.

CineStar Vukovar u potpunosti je digitalizirano kino s tri dvorane, od kojih su dvije opremljene realD 3D tehnologijom. CineStar će publici u Vukovaru predstaviti i svoju ultimativnu kinodvoranu – CineStar eXtreme s platnom veličine 100m2. Vukovarci će na raspolaganju imati 418 sjedala od kojih su 4 za invalide, a godišnje će se prikazivati oko 130 novih filmskih hitova te fantastični alternativni sadržaji kao što su najveće svjetske produkcije opera, baleta, koncerata, izložbi i drugih sadržaja koje posjetitelji mogu pogledati samo u CineStaru!

Brojnim i raznovrsnim sadržajima CineStar Vukovar omogućit će dugo očekivano osvježenje u kulturnom i zabavnom životu Vukovara, a građanima svih uzrasta pružiti mjesto na kojem će moći uživati u vrhunskom kino doživljaju i svjetskim kino standardima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene