ma top ideja!

Šuput se pohvalila originalnim poklonom i gostom iznenađenja koji joj je stigao na rođendan, a oduševio je baš sve!

Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Gurović Maja Šuput - 1 Maja Šuput i Marko Grubnić - 1 Maja Šuput - 9 Maja Šuput - 10 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 6 +19 Maja Šuput - 7 Galerija

Maja Šuput pohvalila se specijalnim poklonom koji je dobila od prijatelja Momčila Gurovića, a ne postoji osoba kojoj se nije svidio!

Pjevačica Maja Šuput proslavila je svoj 44. rođendan u krugu najmilijih osoba pa se svime pohvalila na svom Instagram profilu.

Među brojnim fotografijama, pokazala je i rođendansko iznenađenje,  a riječ je o velikom prerušenom medvjedu i buketu cvijeća koji joj je donio prijatelj Momčilo Grubović.

Maja je toliko bila oduševljena tim iznenađenjem da nije skidala osmijeh s lica te se par puta zahvalila Momčilu na Instagramu. 

Objavila je Momčila kako pristiže na rođendan te drži medvjeda za ruku, a on u svojim rukama nosi raskošan rozi buket ljiljana. 

Također, na profilu je podijelila i mnoštvo fotografija u kojima je otkrila tko je sve gostovao na njezinom rođendanu, ali i pokušala svojim pratiteljima dočarati dio atmosfere.

"Vlak pun ljubavi", poručila je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Mogli smo vidjeti Davora Bilmana, Martinu Tomčić, Kristinu Šuput, Helenu Janjušević, Marka Grubnića, Britu Bobetić i naravno Majinog supruga Nenada.

Inače, za tu prigodu obukla je prozirni čipkasti kombinezon ispod kojeg joj se jasno ocrtavalo donje rublje, kosu je skupila u nisku punđicu, a na licu imala besprijekorni make-up. Maja je cijelo vrijeme bila na nogama i plesala, a svojim je gostima, naravno, i zapjevala.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Rajčić - 2 Iris Rajčić - 3 Iris Rajčić - 4 Iris Rajčić +26 Iris Rajčić i Nikola Pokrivač Zanimljivosti Iris Livaja snimljena ispred njihovog restorana u Splitu, fotografi su je uhvatili u žurnim pripremama za prve goste!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić - 1 Tatjana Jurić - 2 Tatjana Jurić - 4 Tatjana Jurić - 1 +25 Tatjana Jurić - 2 Celebrity Tatjana Jurić uživa u babljem ljetu, a na prizor nje u badiću rijetki su ostali imuni: "Raskoš samo takva!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene