Premijera

Minea: "Sigurna sam kako će se mnoge žene pronaći u ovom snažnom, emotivnom tekstu"

Minea (Foto: PR) Minea (Foto: PR) PR 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Minea (Foto: PR) Minea (Foto: PR) Minea (Foto: PR) Minea (Foto: PR) +0 Minea (Foto: PR) Galerija

Minea je, nakon dugodišnje suradnje s bračnim parom Huljić, na novoj pjesmi prvi put surađivala s autoricom Milanom Vlaović.

Svaka žena ponekad poželi promjenu, a Minea ju je, barem što se glazbe tiče, upravo napravila pjesmom indikativnog naslova "Čovjek s dva lica".

Pogledaj i ovo showbuzz Poslušajte Jeste li spremni? Stiže Severinin novi hit!


"Imam osjećaj da je suradnja s Milanom Vlaović došla baš u pravo vrijeme i vjerujem kako neće proći nezamijećeno. Malo sam razmažena kada je riječ o suradnji jer su Tonči i Vjekoslava obilježili sve protekle godine moje karijere, a Milana je idealna osoba kojoj sam prepustila "autorsku palicu" s apsolutnim povjerenjem. Željela sam i vizualnu promjenu, a Zoran Aragović na prvu je prepoznao moj senzibilitet i za snimanje videospota kreirao mi nekoliko haljina u kojima sam se doista osjećala ženstveno i senzualno. Sretna sam! Sigurna sam kako će se mnoge žene pronaći u ovom snažnom, emotivnom tekstu i vrlo brzo zapjevati pjesmu", kaže omiljena pjevačica.

Minea (Foto: PR) Minea (Foto: PR) Foto: PR

"Uživala sam na snimanju videospota u prekrasnoj Istri i kampu Polidor, okružena divnim ljudima i fantastičnom ekipom na čelu s Katjom Restović. Moj partner u spotu, karizmatični plesač Fabris Radin, toliko me nasmijavao da sam ga u našim plesnim kadrovima nagazila barem tri puta. Znam da je danas već uobičajeno osmisliti nekakve provokacije uz novi singl, ali niti je 'Čovjek s dva lica' takva pjesma niti sam ja takva. Moje su emocije uvijek iskrene i jednostavno odbijam kalkulirati. Čak i kad se zbog toga svađam sama sa sobom", priznaje Minea.

Minea (Foto: PR) Minea (Foto: PR) Foto: PR

Uvijek nasmijana Minea i njezin autorski tim posebno se raduju nastupu na predstojećem CMC Festivalu u Vodicama, na kojem će, kao i svake godine, uživati uz brojnu publiku.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene