nešto je i preskočila

Neobičan ukras na licu folk zvijezde zasjenio je i seksi haljinu ispod koje joj se vidjelo donje rublje!

Milica Pavlović - 1 Milica Pavlović - 1 Milan Maricic/ATAImages/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Milica Pavlović - 1 Milica Pavlović - 2 Milica Pavlović - 3 Milica Pavlović Milica Pavlović - 6 Milica Pavlović - 1 Milica Pavlović - 9 Milica Pavlović - 8 Milica Pavlović - 10 Milica Pavlović - 11 +19 Milica Pavlović - 12 Galerija

Milica Pavlović ukrala je pažnju na drugoj večeri dodjele nagrada Music Awards Ceremony u Beogradu.

Druga večer dodjele nagrada Music Awards Ceremony ponovno je u beogradskoj Štark Areni okupila brojne glazbene zvijezde iz regije, a najviše pažnje privukla je srpska pjevačica Milica Pavlović.

Pogledaj i ovo Milica Pavlović - 1 "Boginja u novom sjaju" Jedna od najljepših srpskih pjevačica pokazala novu promjenu na sebi: Više nije vatrena plavuša, vratila se na imidž s kojim su je svi zavoljeli!

Atraktivna Milica na dodjeli se pojavila u haljini s prozirnim diijelovima u kojoj je pokazala donje rublje, točnije tanga gaćice, dok su prorezi na leđima i dekolteu otkrili da je preskočila grudnjak.

No poglede s njezine seksi haljine skrenuo je neobičan dodatak na njezinu licu, a radi se o piercingu u nosu koji je tankim lancima bio spojen s naušnicama.

Stajlingom se pohvalila i na svojem Instagramu, gdje su je pratitelji obasuli komplimentima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Milica Pavlovic (@senoritamilica)

Na dodjeli imala i razlog za slavlje jer je njezin album "Posesivna" proglašen albumom godine.

Inače, Milica Pavlović je jedna od najpopularnijih pjevačica u Srbiji i nosi nadimak "seksi señorita" po svojoj hit-pjesmi.

Rođena je u Švicarskoj, a kao dijete se preselila u Srbiju kad su joj se roditelji razveli. Nakon srednje škole ponovno je otišla k ocu da ne izgubi strano državljanstvo, no kasnije se odlučila ipak na život u nama susjednoj zemlji.

Pjevačica često privlači pozornost svojim golišavim izdanjima i vrućim glazbenim spotovima.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Nižetić - 2 Luka Nižetić - 1 Luka Nižetić - 1 Luka Nižetić - 2 +17 Luka Nižetić Nekad i sad Luka Nižetić drastično promijenio imidž, evo kakve su reakcije njegovih fanova: "Ma jesi li to ti? Za ne prepoznati!''

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Eni Jurišić Vjeko Ključarić i Eni Jurišić Vjeko Ključarić i Eni Jurišić Matija Cvek i Eni Jurišić +21 Matija Cvek i Eni Jurišić Celebrity Naša pjevačica vješto je sakrila trbuh u petom mjesecu trudnoće, a kolega s kojim čeka dijete nije skidao osmijeh s lica!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene