Slatki su!

Lijepa hrvatska košarkašica oduševila Petra Grašu, pao je i poljubac: "Kakvo prekrasno biće"

Danijela Martinović i Petar Grašo (Foto: Dnevnik.hr) Danijela Martinović i Petar Grašo (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović i Petar Grašo (Foto: Dnevnik.hr) Grašo ljubi ruku Danijeli (Foto: Dnevnik.hr) +0 Petar i Danijela na pozornici (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Mia Mašić objavila je video susreta s Petrom Grašom.

Domaća košarkašica Mia Mašić na svom se profilu na Facebooku pohvalila susretom s dragim joj pjevačem Petrom Grašom, na kojeg je slučajno naletjela u zračnoj luci.

Pogledaj i ovo Hana Huljić je li se moglo naslutiti? Trudna Hana Huljić snimljena je u izlasku samo nekoliko dana prije objave sretnih vijesti, pogledajte kako je izgledala

"Ekipa, i šetam ja tako aerodromom i upoznam ovo prekrasno biće koje mi kaže da ste dobile dvije utakmice i da ste na najboljem putu da se kvalificirate na Europsko prvenstvo, što vam ja želim od srca i želim vam da se, ako Bog da, vidimo negdje, cijela reprezentacija je divna i stožer. Šaljem vam jedan veliki poljubac, i to ovako", rekao je Grašo u videu na kraju kojeg Mia dobije slatki poljubac u glavu.

Naime, ženska košarkaška reprezentacija upisala je i drugu uzastopnu pobjedu na kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2021. godine pa je i sama Mia priznala da je tjedan pun emocija završio na najbolji mogući način.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene