Sve joj odlično stoji!

Divna Mia Kovačić zagolicala maštu u crnoj čipkastoj haljini, na prvi pogled jednostavan outfit zapravo je jako seksi!

Mia Kovačić - 1 Mia Kovačić - 1 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Kovačić - 2 Mia Kovačić - 6 Mia Kovačić - 5 Mia Kovačić - 4 Mia Kovačić - 3 Mia Kovačić - 1 Mia Kovačić Mia Kovačić Mia Kovačić i Ida Prester Mia Kovačić i Ida Prester +12 Ida Prester i Mia Kovačić Galerija

Predivna voditeljica Mia Kovačić gostovala je na premijeri predstave ''Don Juan'' u zagrebačkom HNK, a u čipkastoj haljini pokazala je svoje atribute.

Predivna televizijska voditeljica Mia Kovačić bila je jedna od brojnih poznatih uzvanika na premijeri Molierova ''Don Juana'' u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu redatelja Dejana Projkovskog.

Pogledaj i ovo In Magazin najdugovječnija lifestyle emisija Možete li vjerovati da je od ovih prizora prošlo već 15 godina? "U početku ne možeš ni sanjat da će to toliko dugo trajati!"

Za ovu svečanu večer, Mia je odjenula crnu čipkastu haljinu s dubokim dekolteom koji je otkrivao njene grudi, a duge noge izgledale su još vitkije u crnim najlonkama na koje je obula jednostavne crne čizme.

Sve je dodatno podigla torbicom sa zlatnim odsjajem te već prepoznatljivim tamnim ružem crvenkaste boje.

Miu na profilu na Instagramu prati gotovo 26 tisuća ljudi s kojima dijeli crtice iz privatnog i poslovnog života. U ulozi voditeljice gledamo ju svakodnevno u programu In Magazina, a posljednjih deset godina i kao voditeljicu humanitarnog koncerta Želim život Zaklade Ana Rukavina.

Mia ne voli previše otkrivati o svome životu, ali često se pohvali druženjem sa svojom prijateljicom i poslovnom kolegicom Tatjanom Jurić koja se sada ponovno vratila i u ulogu voditeljice na In magazinu.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa Lisac - 2 Josipa Lisac - 3 Josipa Lisac - 3 Josipa Lisac - 2 +16 Josipa Lisac - 1 Celebrity Josipa Lisac kakvu još nismo vidjeli, pogledajte kako se snašla u neočekivanoj ulozi na videu koji je objavila

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Diana i John Travolta - 1 Princeza Diana i John Travolta - 2 Princeza Diana i John Travolta - 3 Princeza Diana u Angoli +11 Princeza Diana Celebrity Sjećate li se ovih legendarnih scena? Od plesa princeze Diane i popularnog glumca prošlo je skoro 40 godina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene