Drugačije, a posebno izdanje

Približava se vrhunac akcije "Želim život", a kroz njega će nas voditi dobro poznato lice: "Nazovite broj koji nekome život znači"

Mia Kovačić Mia Kovačić Screenshot/Nova TV 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Kovačić +0 Mia Kovačić Galerija

Humanitarni koncert "Želim život" u organizaciji Zaklade Ana Rukavina bit će emitiran u programu Nove TV u subotu 19. prosinca s početkom u 20:15, a pratiti ga možete i na portalu DNEVNIK.hr te Facebook stranici DNEVNIK.hr.

Božićni koncert "Želim život" Zaklade Ane Rukavine ni pandemija koronavirusa ne može spriječiti da se održi i da na njemu nastupe najveće domaće estradne zvijezde Severina i Petar Grašo.

Pogledaj i ovo Severina Sve je pratila! Severina objavila niz poruka birača koji su se požalili na probleme na biračkim mjestima: ''Ovo je doslovno krađa glasova!''

U njihovim ćemo najljepšim izvedbama moći uživati u subotu 19. prosinca s početkom u 20:15, i to u programu Nove TV, na portalu DNEVNIK.hr te Facebook stranici DNEVNIK.hr.

Gledatelje će kroz vrhunac humanitarne akcije "Želim život" voditi Mia Kovačić, koja ujedno i sve poziva da nazovu broj 060 9000 i time doniraju 5,00 kuna kako bi podržali tu hvalevrijednu akciju.

"Dragi moji, 060 9000, broj koji nekome život znači, broj kojim pomažete rad Zaklade Ana Rukavina. Nazovite!" poručila je Mia.

Kao i prethodnih godina, cilj akcije je prikupljanje sredstava za daljnje širenje Hrvatskog registra dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica te stručno usavršavanje mladih liječnika na području hematologije i drugih srodnih specijalizacija.

"Unatoč teškoj godini i okolnostima i ove godine slavimo život uz male ekrane iz topline svoga doma jer Anin vapaj i želja za životom nikada nisu imali više smisla nego danas, kada je želja za zdravljem i životom kakav smo poznavali želja svih nas. Zahvaljujemo svim zdravstvenim radnicima, spremačicama, medicinskim sestrama, liječnicima koji danonoćno bdiju nad ljudskim životima. Čuvajmo zdravlje jedni drugih, cijenimo život i ponovno pokažimo veliko hrvatsko srce", poručila je Marija Rukavina, upraviteljica Zaklade Ana Rukavina.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene