Prošle su 22 godine

Naša glumica emotivno se prisjetila pokojne sestre na poseban dan: ''Brojim svaki tvoj rođendan...''

Mia Begović Mia Begović Instagram 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Ena Begović Mia Begović - 4 Mia Begović - 5 Mia Begović - 3 Mia Begović - 2 Mia Begović - 1 Mia Begović - 3 Mia Begović - 4 Mia Begović - 1 Mia Begović - 2 +11 Mia Begović na komemoraciji za Ronalda Lopatnyja - 5 Galerija

Glumica Mia Begović na emotivan se način prisjetila svoje pokojne sestre Ene Begović koja bi proslavila 62. rođendan da se nije dogodila tragedija.

Naša poznata glumica Mia Begović s pratiteljima je podijelila rijetku fotografiju svoje pokojne sestre Ene Begović te se prisjetila ove prekrasne žene koja je poginula u prometnoj nesreći.

Pogledaj i ovo Mia Begović bol ne prolazi Dirljiva posveta Mije Begović pokojnoj sestri Eni nikoga nije ostavila ravnodušnim: "I ne postoji ništa… "

''Svaki tvoj rođendan, brojim u boli nedostajanja … Grlim te nježnošću ljubavi…'', napisala je u opisu Enine fotografije.

Ena bi danas proslavila 62. rođendan da se prije 22 godine nije dogodila tragedija u kojoj je glumica izgubila život.

Na otoku Braču u prometnoj nesreći lijepa glumica je preminula, a ove se tragedije s bolom prisjeća cijela regija jer je Ena bila jedna od omiljenijih glumica.

Nakon prometne nesreće uslijedili su mjeseci sudskih rasprava i istraga jer je njezin tadašnji suprug Josip Radeljak bio optužen za ubojstvo iz nehaja, a 2007. godine odlučeno je kako Josip nije kriv te je tragediju prouzročio neispravan mjenjač na automobilu.

U vozilu su s Enom bili njen suprug, majka Terezija, tada jednomjesečna kći Radeljaka i Ene Lana te njegov sin iz prvog braka Leon. Majka Terezija i Lana s ozljedama su završile u bolnici, a samo je glumica izgubila život nakon što ju je vozilo prignječilo na litici dok su pokušavale izaći van.

Tragedija je šokirala cijelu Hrvatsku, a mnogi se danas dive Lani koja je izrasla u pravu ljepoticu i sve više liči majci, a u javnosti se ne pojavljuje često.

Za In magazin u rubrici ''Samo opušteno'' s Josipom Pavičić Mia je progovorila o svojoj sestri.

"Ona me uvijek nekako branila", priča Mia te otkriva je li se u toj fazi odrastanja svađala sa sestrom. "Svađale smo se jer sam se ja uvijek htjela igrati sa starijima, s njezinom ekipom. Uvijek sam htjela biti s njom, a stalno sam im svima smetala. Jednom me malo gurnula slučajno te sam glavom udarila o zid, još uvijek imam tu dva šava", priča naša poznata glumica.

"Ena mi nedostaje do boli i natrag. Strašno. Kao kažu da će biti lakše s vremenom. To su uistinu smislili oni koji nisu prošli kroz nešto takvo", naglasila je.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Una Čolić - 1 Una Čolić - 2 Una Čolić - 3 Una Čolić - 4 +21 Una Čolić - 5 Celebrity Kći Zdravka Čolića u golišavom izdanju još je jednom pokazala zašto za njom vlada toliki interes!

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Pedro Soltz Pedro Soltz - 7 Pedro Soltz - 8 Pedro Soltz +31 Pedro Soltz Zanimljivosti Pobjednik ''Plesa sa zvijezdama'' ganuo lijepu suprugu javnom i iskrenom rođendanskom čestitkom, a ona mu je šaljivo odvratila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene