Opa!

Mia Begović u javnosti nakon dugo vremena, sve pohvale dobila je za modni odabir i izgled!

Mia Begović - 5 Mia Begović - 5 Mateja Stanisavljevic 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Begović - 2 Mia Begović - 3 Mia Begović - 4 Mia Begović - 1 Mia Begović i Maja Lena Lopatny Mia Begović - 5 Mia Begović - 6 Mia Begović - 7 Mia Begović - 1 Mia Begović - 2 +17 Mia Begović - 3 Galerija

Mia Begović gostovala je u Beogradu gdje je održana tribina "Regionalni ekran" u sklopu 12. međunarodnog Festivala drama i serija FEDIS.

Glumicu Miu Begović(59) dugo nismo vidjeli u javnosti, a sada je svojom pojavom u Beogradu ugodno iznenadila sve.

Pogledaj i ovo Maja Lena Lopatny Čestitke! Kći Mije Begović objavila prelijepe vijesti s dečkom kojeg je dosad skrivala: "Presretni smo, ovo su nam najljepši životni trenutci!"

Za gostovanje na tribini odabrala je baršunastu crnu lepršavu haljinu do koljena, te su joj se na nogama isticale mrežaste čarape. U ovom modnom odabiru Mia je istaknula noge, a cijeli stajling začinila je minivalom u kosi i jesenskom nijansom ruža na usnama. 

Na sceni je već punih 35 godina, a iza nje su brojne filmske, kazališne i televizijske uloge. 

Iako će uskoro napuniti 60. godina, ova glumica privlači pažnju gdje god se pojavi zbog svog besprijekornog izgleda i pozitivne energije kojom zrači.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mia Begović (@begovicmia)

Mia je nedavno gostovala i u In magazinu pa je Josipi Pavičić u rubrici ''Sasvim opušteno'' pričala o svojim brakovima te o preminuloj sestri Eni Begović.

"Ena mi nedostaje do boli i natrag. Strašno. Kao kažu da će biti lakše s vremenom. To su uistinu smislili oni koji nisu prošli kroz nešto takvo", naglasila je.

Osvrnula se i na svoja dva braka te je komentirala koje je lekcije iz svega izvukla.

"U lekcijama sam jako dobra u poslu i u školi. A što se tiče privatnog života, tu mi nešto ne idu te lekcije. Zato što kad volim, ja se naprosto prepuštam i ne mislim da trebam biti pametnija poslije. Volim taj osjećaj ljubavi. Ja sam strastvena Dalmatinka u biti", ispričala je.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Majoli - 3 Iva Majoli - 2 Iva Majoli - 1 Iva Majoli +26 Iva Majoli - 4 Zanimljivosti Udala se Iva Majoli: Prijateljice su otkrile kakvu je vjenčanicu nosila, a evo i tko joj je bila kuma!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović i Tomaž Kavčić Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović +12 Danijela Martinović sa sestrom i mamom Celebrity Danijela u izlasku naletjela na vjenčanog kuma Petra Graše, evo kako je izgledao njihov susret!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene