Diva u nastajanju

Imamo li regionalnu Celine Dion? Ona je 13-godišnja djevojčica velikog srca čiji ćete glas dugo pamtiti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dirljiva izvedba 13-godišnje Merjeme Alihodžić ostavila je i publiku i žiri Supertalenta bez daha.

13-godišnja Sarajka Merjema Alihodžić žiriju i publici Supertalenta predstavila se jednim od onih pjevačkih nastupa koji će se pamtiti sezonama kasnije. 13-godišnja djevojčica samozatajno je došla na pozornicu, pustila glas i ostavila u čudu sve prisutne. 

Pogledaj i ovo Ivana Petrović ''hvala na povjerenju'' Ivana Petrović dobitnica je medijske nagrade Zlatni studio 2024: ''Posebno mi je drago da je to ove godine kad navršavam 20 godina rada na Novoj TV''

Svoj pjevački talent otkrila je u ranoj dobi, a sada već ima i mnogo iskustva na pjevačkim natjecanjima. Zbog svojeg je spektakularnog glasa i vokalne tehnike već dobila i poziv da bude vokalni solist u filmu "Gledati istinu u oči", koji je posvećen djeci s posebnim potrebama. 

Merjema je osnovnoškolka koja sve slobodno vrijeme osim pjevanju posvećuje i humanitarnom radu. 

''Vidjela sam reklame da se donira kosa djeci oboljeloj od raka, pa sam je odlučila donirati. Volim pomagati drugima, željela bih da sva djeca budu sretna. Moj je moto da nikad ne treba odustati i da usprkos svemu uvijek treba ići dalje'', zaključila je Merjema pred vidno dirnutim žirijem. 

Na Supertalentu se predstavila pjesmom Marije Šerifović "Nije ljubav to" te odmah izazvala oduševljenje. 

''Ti si jedna mala djevojčica, pomalo čak sramežljiva, velikog glasa, snažne osobnosti koja se tek počela razvijati. S punim pravom danas stojiš na ovoj zvijezdi'', rekla je Merjemi Martina Tomčić, po mnogima najstroža članica žirija.

Maja Šuput poručila je djevojčici da je prava senzacija, a Janko Popović Volarić ostao je osupnut njezinim darom. 

"Nevjerojatno je koliko godina imaš, kako te emocije imaš lijepo složene, toliko lijepo, prekrasno, baš lijepo. Dirnula si me'', zaključio je Janko.

S četiri jednoglasna da žiri je odlučio da želi ponovno vidjeti Merjemu u Supertalentu, a sigurni smo da će i publika biti iznimno sretna zbog prilike da ponovno čuje glas ove mlade Sarajke koja bi se po vokalu mogla mjeriti s divama poput Celine Dion ili Mariah Carey. 

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene