Kao od majke rođen!

Holivudski miljenik žena počastio fotkom na kojoj je potpuno gol, a cijeli je prizor pomalo bizaran!

Matthew McConaughey Matthew McConaughey Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew McConaughey Matthew McConaughey i Woody Harrelson - 4 Matthew McConaughey i Camilla Alves Matthew McConaughey Matthew McConaughey (Foto: Profimedia) Camila Alves i Matthew McConaughey (Foto: Instagram) Matthew McConaughey i Woody Harrelson - 2 Matthew McConaughey (Foto: Instagram) Matthew McConaughey (FOTO:Getty) Matthew McConaughey (Foto: Profimedia) +2 Matthew McConaughey (Foto: Profimedia) Galerija

Matthew McConaughey objavio je fotografiju na kojoj pozira potpuno gol povodom Nacionalnog dana kiselih krastavaca.

Holivudski glumac Matthew McConaughey (53) zbog svojeg isklesanog tijela, ali i neodoljivog šarma, godinama slovi kao miljenik žena.

Pogledaj i ovo Matthew McConaughey i Woody Harrelson dokazi se gomilaju Woody Harrelson oglasio se o teoriji da bi mu Matthew McConaughey mogao biti brat: ''Samo ću reći...''

Sada je brojne obožavateljice odlučio počastiti pogledom na svoje potpuno golo tijelo.

Matthew je na Instagramu objavio svoju staru fotografiju na kojoj kao od majke rođen pozira pred hladnjakom sa staklenkom kiselih krastavaca u ruci, a tim pomalo bizarnim prizorom obilježio je Nacionalni dan kiselih krastavaca.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Matthew McConaughey (@officiallymcconaughey)

"Zašto ova fotka postoji?", "Uzrujana sam jer je fotografija odrezana", "Mnoge bi žene sada htjele biti u tom hladnjaku", neke su od brojnih reakcija koje je izazvao fotkom.

Matthew se svojim isklesanim tijelom ovo ljeto hvalio i u Hrvatskoj, koju je posjetio s kolegama Woodyjem Harrelsonom, Sachom Baronom Cohenenom i Chrisom Rockom te suprugom Camilom Alves.

Glumac je s brazilskom manekenkom u braku od 2012. godine i zajedno imaju troje djece. Upoznali su se 2006. godine u jednom klubu na Sunset Boulevardu i dok je Matthew odmah ostao očaran Camilom, ona njega isprva nije ni prepoznala, no kasnije je pristala pridružiti se njegovu društvu u izlasku, a ostalo je povijest.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Harrison Ford Harrison Ford Calista Flockhart Calista Flockhart (Foto: Profimedia) +7 Calista Flockhart (Foto: Profimedia) Celebrity Lukavim potezom zavela je 22 godine starijeg slavnog šarmera, a on je s 80 pokazao da je još pravi frajer!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 5 +30 Nives Celzijus - 4 Celebrity Pogledajte kako se Nives Celzijus ponijela u pomalo neugodnoj situaciji u kojoj se našla zbog haljine sa seksi detaljem

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene