Vjenčanje na otočiću

Tenisač Mate Pavić oženio dugogodišnju djevojku, osvanule su i prve fotografije presretnih mladenaca!

Mate Pavić i Katarina Jurkin Mate Pavić i Katarina Jurkin Instagram/Screenshot 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Mate Pavić i Katarina Jurkin Mate Pavić i Katarina Jurkin Mate Pavić i Katarina Jurkin - 1 Mate Pavić i Katarina Jurkin - 2 Mate Pavić i Katarina Jurkin - 3 Mate Pavić i Katarina Jurkin - 4 Mate Pavić i Katarina Jurkin - 5 Mate Pavić i Katarina Jurkin - 6 Mate Pavić i Katarina Jurkin Mate Pavić i Katarina Jurkin - 4 +9 Mate Pavić i Katarina Jurkin Galerija

Mate Pavić u travnju je zaprosio dugogodišnju djevojku Katarinu Jurkin, a sada su uplovili u bračnu luku.

Naš uspješni tenisač i osvajač Wimbledona Mate Pavić oženio je dugogodišnju djevojku Katarinu Jurkin.

Par se vjenčao na prekrasnom otočiću Vrniku u blizini Korčule, a fotografije mladenca osvanule su na društvenim mrežama.

Matin kolega i prijatelj Nikola Mektić mladence je snimio kad su izašli iz crkve i uzvanici su ih zasuli laticama ruža, a na fotografiji izgledaju presretno. Katarina je podijelila i jednu fotografiju na kojoj se ona i Mate ljube pred crkvom te još hrpu drugih, a možete ih pogledati u galeriji.

Mladenka je odabrala jednostavnu i elegantnu vjenčanicu s naramenicama, a imala je i dugački veo, dok je mladoženja nosio crni smoking s bijelom košuljom i leptir mašnom.

Mate je Katarinu zaprosio krajem travnja u Madridu, a par ne otkriva puno detalja o svojoj vezi.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mate Pavić (@pavicmate)

Katarina se 2016. godine natjecala na izboru za Miss Hrvatske, na kojem je odnijela lentu druge pratilje.

Mate je oduvijek bio tajanstven oko svojeg privatnog života, no poznato je da je prije Katarine bio u vezi sa studenticom ekonomije Ninom Petreš, s kojom je prekinuo zbog prenatrpanog rasporeda.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina sa sinom Severina sa sinom Severina sa sinom Severina sa sinom +25 Severina sa sinom Celebrity Severina sa sinom na Poljudu pratila utakmicu Hajduka, on je nosio dres sa svojim prezimenom

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić +24 Vlaho Arbulić - 2 Celebrity Kad vidite što jedan od najzgodnijih Hrvata jede dok šeće gradom, bit će vam jasno kako ostaje u top-formi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene