Dvoumili su se

Riječka pjevačica otkrila ime koje je odlučila dati svojoj djevojčici: "Čekali smo da je vidimo"

Martina Vrbos (Foto: Instagram) Martina Vrbos (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Vrbos (Foto: Instagram) Martina Vrbos (Foto: Instagram) Martina Vrbos (Foto: Instagram) +0 Martina Vrbos (Foto: Instagram) Galerija

Martina Vrbos odlučila je kćeri dati ime Mila.

Riječka pjevačica Martina Vrbos, koja je nedavno iznenadila javnost viješću da je rodila drugo dijete, preslatku djevojčicu, sada je za Story.hr otkrila i koje joj je ime odlučila nadjenuti.

Pogledaj i ovo Martina Vrbos - 1 Što kažete? Hrvatica nastupila na srpskom izboru za pjesmu Eurovizije, poslušajte njezinu izvedbu, a evo i kakvi su komentari!

"Odlučili smo da će se zvati Mila. Bilo mi teško, dvoumila sam se između Marli i Mila pa smo čekali da je vidimo. Stvarno je Mila. Mila je mila mamina djevojčica", rekla je pjevačica za Story.

Sretnu vijest da je rodila drugo dijete 35-godišnja pjevačica podijelila je s fanovima i prijateljima na Instagramu objavivši fotografiju bebinih usana.

"16. 9. 2019.", kratko je napisala Martina te otkrila spol bebice, a odmah je dobila brojne čestitke. Podsjetimo, Martina je sa 7 godina starijim suprugom Bogoljubom Vidakovićem u svibnju 2017. godine dobila sina Kostu Martina. Posljednjih nekoliko godina Martina sa suprugom živi i radi u Beogradu. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Kendall Jenner i Kim Kardashian (Foto: AFP) Kim Kardashian i Kendall Jenner (Foto: AFP) Kim Kardashian i Kendall Jenner (Foto: AFP) Kim Kardashian i Kendall Jenner (Foto: AFP) +6 Kim Kardashian i Kendall Jenner (Foto: AFP) Celebrity Nisu skrivale bijes: Publika ismijala slavne sestre zbog besramne laži koju su izgovorile na pozornici

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene