Jasno i glasno!

Grubnić se oglasio nakon ostanka u showu "Ples sa zvijezdama": "Ja sam borac i ne možete me zaustaviti"

Marko Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić i Ela Vuković u Plesu sa zvijezdama (Foto: Ples sa zvijezdama) - 2 Marko Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić i Ela Vuković u Plesu sa zvijezdama (Foto: Ples sa zvijezdama) - 6 Marko Grubnić i Ela Vuković u Plesu sa zvijezdama (Foto: Ples sa zvijezdama) - 5 Ples sa zvijezdama, Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Marko Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić (Foto: Instagram) +0 Marko Grubnić i Ela Vuković u Plesu sa zvijezdama (Foto: Ples sa zvijezdama) - 1 Galerija

Marko Grubnić oglasio se na društvenim mrežama nakon posljednje emisije "Plesa sa zvijezdama".

Marko Grubnić i njegova plesna partnerica Ela Vuković u posljednjoj su emisiji showa "Ples sa zvijezdama" na pozornicu donijeli dašak Kube zaplesavši strastvenu rumbu.

Pogledaj i ovo Maja Šuput dobila tortu	 - 1 Pogled izbliza! Najnovije fotke pokazuju pravo stanje manjka materijala zadnje Majine haljine, kraće i oskudnije, čini se, nije mogla obući!

Žiri je njihovu izvedbu pohvalio, naročito Almira Osmanović koja je zaključila kako je Marko vrlo siguran partner i kako se lijepo odnosi prema svojoj partnerici.

Ipak, Marko i Ela na kraju emisije našli su se, uzastopni, treći put u plesnom dvoboju i to s Davorom Garićem i Valentinom Walme jer su dobili najmanji broj glasova publike pred malim ekranima. Treća sreća ih je poslužila jer je žiri njihovu izvedbu ocijenio boljom od one Davora i Valentine koji su napustili show.

Nakon slegnutih emocija i dojmova, Marko se o svemu oglasio na društvenim mrežama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

"Ja sam borac koji pleše jako dobro i zato mi nikada ne biste trebali reći da prestanem, jer neću prestati", napisao je uz objavu na svom profilu na Instagramu.

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Elsa Pataky (Foto: Instagram) Elsa Pataky (Foto: Instagram) Elsa Pataky (Foto: Instagram) Elsa Pataky (Foto: Instagram) +11 Elsa Pataky (Foto: Instagram) Celebrity Prelijepa supruga slavnog glumca ponosno pokazala tijelo božice nakon tri poroda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene