napravila je pravi kaos!

S njezina raskošnog dekoltea teško je bilo skrenuti pogled, a unatoč vrućinama iznenadila je odabirom obuće

Marina Visković - 1 Marina Visković - 1 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marina Visković - 5 Marina Visković - 3 Marina Visković - 4 Marina Visković - 3 Marina Visković - 2 Marina Visković - 2 Marina Visković - 3 Marina Visković - 1 Marina Visković - 2 Marina Visković - 4 +19 Marina Visković - 1 Galerija

Srpska pjevačica Marina Visković nastupila je na 61. Festivalu mladih Srbije i oduševila okupljenu publiku i obožavatelje. Naime, svi su gledali u njezinu neobičnu odjevnu kombinaciju.

Srpska pjevačica Marina Visković nastupila je na 61. Festivalu mladih Srbije, a okupljenu publiku oduševila je svojim pjesmama, ali i odjevnom kombinacijom u kojoj se pojavila.

U neobičnom outfitu s puno uzoraka i različitih materijala Marina je istaknula duboki dekolte kroz proreze na majici, a pažnju su ukrale i čizme zebrastog uzorka.

34-godišnja folk-pjevačica već godinama održava svoju karijeru, a mladima je poznata po pjesmama ''Pogrešna'', ''Bulevari'', ''Žena'' i tako dalje.

Visković je nedavno šokirala javnost izjavom o trošenju novca te koliko joj je potrebno. Marina je otkrila da troši minimalno tri tisuće eura mjesečno.

Priznanje je otkrila u Ami G Showu, a rekla je da je već i prije govorila da ne zna raspolagati financijama te da nikad ne zna koliko troši.

''Koji je minimum novca sa kojim možeš da raspolažeš? Oko 3000 eura?" pitao je voditelj Ognjen Amidžić.

''Evo, sad razmišljam... Minimum... Moram da budem skromna. Hajde neka bude 3000, lijepo si procijenio, zaista ima ulaganja'', priznala je pjevačica.

Na ljetovanju je bila na hit turističkoj destinaciji Ibizi, a na svojem se profilu na Instagramu pohvalila fotografijama s plaže u različitim kupaćim kostimima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marina Viskovic-VISCOZA✨ (@marina_viskovic_official)

Nedavno je izjavila i kako smatra da je u redu kad muškarci ženama plaćaju putovanja.

Otkrila je da na novac koji imaju njezini partneri gleda kao na zajednički te da je ne pogađaju komentari da su joj luksuzan život osigurali drugi.

''Normalno je da mi momak plati putovanje ako je u mogućnosti. Ne znam zašto se ljudi čude tome. Nisam imala mnogo partnera, imala sam duge veze i na to gledam kao na brak. Nema u tim vezama 'ovo je moje, ovo je tvoje''', rekla je Marina.

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Princ George - 2 Princ George - 1 Princ George - 2 Princ George - 3 +33 Princ George - 4 Celebrity Prošlo je devet godina otkako je cijeli svijet iščekivao dolazak ovog dječaka, a majka je sad malo naljutila čestitkom

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković - 1 Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 2 Fani Stipković - 6 +23 Fani Stipković - 5 Celebrity Fani Stipković istaknula je bujni dekolte na novoj fotki, no njezine pratitelje ipak je očaralo nešto drugo

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene