Prirodna ljepotica!

Jedna od najljepših plavuša imala je što pokazati u bikiniju, a slavni kolega odmjeravao ju je od glave do pete

Margot Robbie Margot Robbie Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Rami Malek Margot Robbie - 3 Margot Robbie - 2 Margot Robbie - 1 Margot Robbie Margot Robbie i Ryan Gosling - 2 Margot Robbie i Ryan Gosling - 1 Charlize Theron, Margot Robbie, Nicole Kidman Margot Robbie (Foto: Profimedia) Margot Robbie (Foto: Profimedia) +2 Margot Robbie (Foto: Profimedia) Galerija

Margot Robbie snimljena je na odmoru u Španjolskoj gdje odmara sa svojim suprugom i prijateljima.

Holivudska glumica Margot Robbie snimljena je u dobrom rasploženju dok se družila s prijateljima na luksuznoj jahti usidrenoj u blizini španjolskog otoka Formentera.

Pogledaj i ovo Margot Robbie - 1 Pogađate li o kome je riječ? Fatalna plavuša godinama je sinonim za ljepotu, za najljepšu na svijetu izabrana je već četvrti put!

32-godišnja Margot, koja nosi titulu jedne od naljepših glumica, a koju ćemo gledati u nadolazećem filmu o Barbie, skakala je s broda držeći se za ruke s prijateljima među kojima je bio i Rami Malek,koji je uhvaćen kako ju odmjerava od glave do pete, no ona je uživala i u društvu svog supruga Toma Ackerleya

Australska ljepotica koja je pokorila Hollywood ulogama u filmovima "Ja, Tonya", "Odred otpisanih", "Bilo jednom u Hollywoodu...", "Tarzan" i mnogim drugim hit-ostvarenjima, pritom je pokazala besprijekornu liniju u žutom bikiniju, ali i lijepo lice bez trunke šminke.

Margot u svemu ima veliku potporu svog supruga Toma s kojim se vjenčala 2016. godine i danas su jedan od it holivudskih parova. Upoznali su se na snimanju filma Suite Francaise", a nakon toga su zajedno osnovali i producentsku tvrtku LuckyChap Entertainment koja je zaslužna i za stvaranje filma "I, Tonya" nominiranog za Oscara.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Kerry Katona - 4 Kerry Katona - 1 Kerry Katona - 4 Kerry Katona - 3 +13 Kerry Katona - 2 Celebrity Nekadašnja velika pop-zvijezda ponosno pokazala nesavršenosti s kojima se dugo borila, a od samog dna spasile su ju golišave fotografije!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +30 Maja Šuput Celebrity Šuput u kombinezonu s otvorom pokazala da ne nosi grudnjak, a čupavi detalj bilo je nemoguće ne primjetiti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene