Shrvana mama

Progovorila o tragediji: 'Nije htjela biti sama kada je napustila ovaj svijet'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Majka bivše manekenke i reality zvijezde Gie Allemand, nedugo nakon smrti kćeri progovorila je o tragičnom događaju u emisiji 'Dr. Phil'.

Bivša manekenka i zvijezda reality showa 'Bachelor', Gia Allemand preminula je prošloga mjeseca. Iako manje poznata našoj publici, lijepa Gia šokirala je gotovo cijelu američku javnost.

Pogledaj i ovo Josip Radeljak (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Tužna vijest Napustila nas je najstarija Splićanka: U 101. godini preminula je majka Josipa Dikana Radeljaka

>>Reality zvijezda preminula u 29. godini

Njezina majka, Donna Micheletti progovorila je o tragičnom događaju u emotivnom intervjuu s Dr. Philom, prenosi američki Radar Online.

'Ja sam joj najbliža osoba na svijetu i nije htjela biti sama kada je napustila ovaj svijet', objašnjava Donna na pitanje zašto ju je kćer nazvala nekoliko trenutaka prije smrti.

'Pretpostavljam da je htjela da njezina majka bude uz nju' zaključila je uplakana majka.

Njezin dečko NBA košarkaš Ryan Anderson pronašao ju je bez svijesti u vlastitom domu, a nakon toga je prevezena u bolnicu i bila je odmah priključena na aparate.

Bliski prijatelji preminule Gie, pretpostavljaju da su je na tragičan događaj navele ljubavne trzavice. Naime, Allemon je navodno bila frustrirana jer je Anderson još nije zaprosio.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene