Najmlađi supermodel

'Svi koji vidite nešto seksualno na ovim fotografijama ste pedofili'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Njezina je cijela modna karijera pod budnim okom njezine majke Glikeriyje Širokove!

Ruskinja Kristina Pimenovas devet godina najmlađi je svjetski supermodel. Mnogi plavokosu Kristinu prozivaju najljepšom djevojčicom na svijetu, dok s druge strane stižu komentari da je preseksualizirana! Njezina je cijela modna karijera pod budnim okom njezine majke Glikeriyje Širokove koja je sada odlučila progovoriti o fotografijama svoje kćeri.

Kontroverze oko 9-godišnje manekenke - preseksualizirana je?

 

'Ne priznajem optužbe da je moja kći preseksualizirana. Uvjerena sam da su sve njezine fotografije nevine. Nikada od nje nisam tražila da napravi neku pozu te moram dodati da ona čak i ne voli pretjerano kada je fotografiram s nekom namjerom. Svi koji vidite nešto seksualno na ovim fotografijama ste pedofili', rekla je Glikeriyja.

 

'Prije nekoliko sam godina objavila fotografiju na kojoj Kristina sjedi na plaži a ispred sebe je zagrlila svoje igračke. Znate li kakve sam komentare dobila na tu fotografiju? Da malena zasigurno prekriva svoje grudi jer misli da ima što za pokriti. Možete li vjerovati? Mislim da ljudi koji si to napisali imaju ozbiljnih psihičkih problema', napisala je Kristina.

 
 
 

Priznaje da je njezin zadatak ako majke da prikaže Kristinu kao sasvim normalnu djevojku koja slučajno ima prekrasnu kosu, bademaste oči i divno lice te istovremeno uživa u tome što radi, piše Daily Mail.

Svoju modnu karijeru započela je sa samo devet godina, a do sada je sklopila ugovore s Robertom Cavallijem i Dolce & Gabbanom. Njezin Facebook profil ima više od 2 milijuna lajkova, dok na Instagramu ima preko 315.000 followera.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene