Novi par

Majka popularne tiktokerice potvrdila šuškanja o vezi sa 16 godina mlađim reperom, ljubili se pred svima na crvenom tepihu!

Sheri Easterling i Yung Gravy - 3 Sheri Easterling i Yung Gravy - 3 Screenshot 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Sheri Easterling i Yung Gravy Sheri Easterling i Yung Gravy Sheri Easterling i Yung Gravy Sheri Easterling i Yung Gravy Sheri Easterling i Yung Gravy Sheri Easterling i Yung Gravy Sheri Easterling i Yung Gravy - 2 Sheri Easterling i Yung Gravy - 1 Sheri Easterling Sheri Easterling +18 Sheri Easterling Galerija

Sheri Easterling, majka omiljene tiktokerice Addison Rae, pojavila se na dodjeli glazbenih nagrada s novim dečkom koji je mlađi od nje 16 godina.

Majka omiljene američke tiktokerice Addison Rae, Sheri Easterling, pojavila se na dodjeli glazbenih nagrada s novim dečkom.

Pogledaj i ovo Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Za zapitati se Što uže, to bolje? One su pobornice tijesnih kombinacija koje njihove obline stavljaju u prvi plan

26-godišnji reper Yung Gravy doveo je svoju novu partnericu te s njom pozirao na crvenom tepihu pa su time potvrdili šuškanja o njihovoj vezi.

42-godišnjakinja i reper izmijenili su i nekoliko poljubaca, a svi prisutni bili su iznenađeni njihovim javnim istupom.

Mlađahni reper novinarima se čak i našalio da voli starije žene, a o njima se počelo pričati nedavno kad je u javnost izašla vijest da se Sheri i njen suprug Monty Lopez rastaju nakon 5 godina braka, ali dugog zajedničkog života u kojem su dobili troje djece, Addison, Lucasa i Enzu.

Do rastave braka navodno je došlo jer je Monty imao aferu s 25-godišnjom Renee Ash, a ona je kasnije za PageSix rekla da ga je i ona ostavila jer još uvijek nije dovršio proces rastave od Easterling te da se upucavao drugim ženama.

Veća drama nastala je i kad je popularna Addison otpratila svoju majku s Instagrama, a mnogi su po tome zaključili da je za rastavu ipak kriva njena majka, a možda i mlađahni reper.

Inače, Addison je u kolovozu 2020. godine časopis Forbes uvrstio na vrh svoje liste TikTokera koji najviše zarađuju, a u godinu dana, otkako je prisutna na društvenoj mreži, svojim je objavama zaradila 5 milijuna dolara. Može se pohvaliti sponzorskim ugovorima s modnim i beauty divovima poput Reeboka i L'Oreala, a popularnost na mrežama donijela su joj i poznanstava sa slavnima, poput Kourtney Kardashian, s kojom je unatoč velikoj razlici u godinama postala bliska prijateljica.

Mlada influencerica poznata je po svojim seksepilnim izdanjima i nijedan njezin izlazak u javnost ne prolazi neopaženo. Šuškalo se i da ljubi bivšeg partnera svoje prijateljice Kourtney, Scotta Disicka, no te glasine nikad nisu potvrđene, a već godinu dana u vezi je s Bryceom Hallom, koji se također proslavio na TikToku te na YouTubeu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović 2 +25 Kolinda Grabar-Kitarović Celebrity Kolinda u pripijenoj haljini istaknula liniju za poželjeti, pogledajte fotke zbog kojih joj pišu da je najljepša!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Ibrahimović i Helena Seger Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović +0 Zlatan Ibrahimović Zanimljivosti Ibrahimović je ludo zaljubljen u 11 godina stariju manekenku i nakon više od dva desetljeća, a ona ni po čemu nije tipična žena nogometaša!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene