Svuda zajedno

Djevojka mu je nekad služila kao paravan zbog jedne stvari, a sada se ne odvaja od svojeg isklesanog frajera!

Luke Evans i Fran Tomas Luke Evans i Fran Tomas Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Luke Evans i Fran Tomas - 2 Luke Evans i Fran Tomas - 1 Luke Evans i Fran Tomas - 3 Luke Evans Luke Evans i Fran Tomas Luke Evans Luke Evans Luke Evans - 3 Luke Evans - 4 Luke Evans - 5 +9 Luke Evans - 6 Galerija

Luke Evans i Fran Thomas snimljeni su zajedno na plaži u Miamiju, gdje su svojim isklesanim tijelima privukli svu pažnju na sebe.

Holivudski glumac Luke Evans i njegov dečko Fran Thomas nedavno su debitirali na crvenom tepihu kao par, i to na zimskoj svečanosti LuisaViaRoma za UNICEF u St. Bartsu, a ovih su dana zajedno snimljeni na plaži u Miamiju.

Pogledaj i ovo Chris Hemsworth Fali li netko? Najseksi muškarci današnjice: Pogledajte tko se sve našao na listi onih kojima žene teško odolijevaju!

43-godišnji Luke i 32-godišnji Fran privukli su svu pažnju isklesanim mišićima dok su se se kupali i šetali plažom u minijaturnim kupaćim gaćicama i nisu se pretjerano obazirali na paprazze koji su ih snimili.

Par je prvi put zajedno u javnosti snimljen još u veljači prije dvije godine na plaži u Sydneyju, gdje je Luke snimao seriju "Nine Perfect Strangers", no tada se još nije znalo ništa o španjolskom grafičkom dizajneru koji je zarobio srce glumca. Evans je samo mjesec dana prije toga prekinuo dvogodišnju vezu s umjetničkim direktorom Rafaelom Olarrom.

Velški glumac, kojeg najviše pamtimo po ulozi Gastona u filmu "Ljepotica i zvijer", karijeru je započeo u kazalištu u Londonu i ispočetka se otvoreno deklarirao kao homoseksualac.

"Svi me znaju kao gej muškarca i tijekom svojeg života u Londonu to nisam nikada ni pokušavao sakriti", kazao je u intervjuu za časopis The Advocate 2002. godine.

Ipak, 2010. godine mediji su se raspisali o njegovoj djevojci, marketinškoj stručnjakinji Holly Goodchild, koja je jednom i progovorila o njihovoj vezi.

"Luke je divan. Mi smo stari prijatelji i to se jednostavno dogodilo. Nismo zaručeni, no stvarno uživamo zajedno", izjavila je Holly na premijeri Evansova filma "Tamara Drewe".

No četiri godine kasnije Luke je potvrdio vezu sa španjolskim modelom Jonom Kortajarenom, a tada je opet počeo za medije isticati kako ne žali što se već na početku karijere izjasnio kao gej i kako misli da to nije naškodilo njegovoj karijeri. Vezu s Holly nikada nije javno komentirao, a nagađa se i kako mu je ona bila samo paravan dok se pokušavao probiti u Hollywoodu, što mu je otprilike u vrijeme dok se pisalo o njima zaista i pošlo za rukom.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson +3 Marko Perković Thompson (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) Celebrity Thompson se oglasio nakon dužeg vremena i sinu uputio dirljive riječi, prolaze kroz teške trenutke: "Ti ne boj se, sine"

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Jan i Ljubomir Kerekeš Jan i Ljubomir Kerekeš Jan Kerekeš Jan i Ljubomir Kerekeš +17 Jan Kerekeš i supruga Vika Zanimljivosti Pogledajte fotke naših glumaca koje su u kratkom vremenu postale hit: "Muškarci klečali i molili da uspije"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene