Kakvo tijelo!

Fotke našeg poznatog pjevača dokaz su da ne podižu samo ljepotice temperature na plažama, već i frajeri

Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) +0 Luka Nižetić (Foto: Instagram) Galerija

Luka Nižetić odmara na Jadranu, a fotografijama oduševljava i muškarce i žene.

Poznati domaći pjevač Luka Nižetić poznat je kao odličan zabavljač veselog duha, a njegova se opuštenost može iščitati i iz fotografija koje objavljuje na svom Instagram profilu. 

Pogledaj i ovo Luka Nižetić i Faris Pinjo kao Lana Jurčević, TLZP nešto je tu čudno Luka Nižetić i Lana Jurčević ponovno zajedno, ali što se njoj dogodilo? "Ma, vidi ti tu ljepoticu!"

Luka tako trenutno odmara na Jadranu, a osim slika prekrasnog plavog mora objavljuje i selfije koji po svojoj izazovnosti mogu konkurirati onima slavnih golišavih ljepotica. 

Isklesanog torza prekrivenog tetovažama i samo u kratkim hlačicama, Luka se viješa o grede beach barova i mami uzdahe prolaznika, ali i svojih pratitelja na Instagramu. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Generacijo, sićate se robe od frotira koju smo nosili ka dica? 😎😋 @sheriffcherry ima ludu kolekciju koja izaziva neodoljivu nostalgiju na neka davna lita! ❤

Objavu dijeli Luka Nižetić (@lukanizetic)

Uz svoju najnoviju fotku Luka se prisjetio i nekih davnih dana i modnih trendova pa je upitao fanove sjećaju li se frotirne odjeće koja je nekada bila pravi ljetni hit. Upravo su hlačice od frotira jedino što na fotografiji Luka ima na sebi, no s obzirom na njegovu formu sumnjamo da je itko gledao u bilo što drugo osim u njegove mišiće. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene