Obilježio važan dan!

Luka Nižetić objavio fotografiju svoje majke, koju ne pokazuje često, pogledajte koliko sliče!

Luka Nižetić s roditeljima Luka Nižetić s roditeljima Instagram 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Nižetić s roditeljima Luka Nižetić Luka Nižetić - 3 In Magazin: Luka Nižetić - 3 In Magazin: Luka Nižetić - 5 Luka Nižetić Luka Nižetić - 7 Luka Nižetić - 8 Luka Nižetić - 5 Luka Nižetić - 3 +3 Luka Nižetić - 2 Galerija

Luka Nižetić na svojem profilu na Instagramu objavio je fotografije s proslave rođendana majke Tamare.

Pjevač Luka Nižetić obilježio je poseban dan u svojoj obitelji.

Pogledaj i ovo Tko to tamo pjeva - 3 Glazbeni fenomen! Potpuno drugačiji i dosad neviđeni format s parolom "dobro je loše, a loše je dobro", ne propustite u showu "Tko to tamo pjeva"!

Na svojem profilu na Instagramu objavio je fotografije s proslave rođendana majke Tamare koje možete pogledati OVDJE.

Slavljenica je u komentarima dobila brojne čestitke, a na rođendanu su bila i djeca Lukine sestre Petre Nižetić, koja se s obitelji vratila iz Amerike u Hrvatsku, a posljednjih je godina rijetko viđamo u javnosti.

Luka ne pokazuje često svoje roditelje, no svaki put kada objavi fotku s njima oduševi pratitelje, a iako su ga već ranije uspoređivali s mamom, kada je s tatom Milom pozirao bez majice, mnogi su se složili da je njegova vjerna kopija.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić - 4 Hana Huljić - 2 Hana Huljić - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 8 +27 Hana Huljić i Petar Grašo - 7 Celebrity Hana Huljić na Instagramu podijelila presretnu vijest, a svima je u oči upao jedan detalj koji je dosad skrivala

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Plenković i sin Mario - 1 Andrej Plenković i sin Mario - 2 Andrej Plenković i sin Mario - 3 Andrej Plenković i sin Mario - 4 +16 Andrej Plenković i sin Mario - 5 Celebrity Plenković poveo sina na utakmicu pa je uhvaćen u trenucima u kakvima ga javnost baš i nema priliku vidjeti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene