Put oko svijeta

Lika Kolorado u novom spotu putuje od New Yorka do Hong Konga!

Lika Kolorado (Foto: PR) Lika Kolorado (Foto: PR) PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lika Kolorado (Foto: PR) Galerija

Zagrebački bend Lika Kolorado objavio je spot za pjesmu "Miris auta moje majke" s hvaljenog albuma "Smiješ zaurlat".

Sve popularniji zagrebački bend Lika Kolorado objavio je spot za pjesmu "Miris auta moje majke", a radi se o četvrtom singlu s hvaljenog debi albuma "Smiješ zaurlat" objavljenom početkom ove godine.

Pogledaj i ovo Lika Kolorado (Foto: PR) Spaja nespojivo! Snažan novi zvuk benda Lika Kolorado: Poslušajte singl "Gospođa"

“Miris auta moje majke je ljetna stvar, nastala nekog ljeta, ni ne sjećam se kojeg, u posljednjim danima prije no što sam auto spomenutoj majci trebao vratiti. Na cesti prema Zagrebu, unatoč mojoj želji da avantura što duže potraje, auto nije htio stati, nije htio ostati bez benge, nije htio iznenadno ostati bez gume, auspuha, bilo koji izgovor, koliko sam ih god priželjkivao, samo da ljeto ne okonča, samo da još malo ostanem na cestama.”, otkrio je frontman benda, Filip Riđički.

Spot su snimili uz pomoć svojih fanova. Na Facebooku su pozvali sve da mobitelom snime kratak kadar pogleda kroz najdraži prozor u svom domu, a projektu se odazvalo gotovo stotinu fanova.

“Spot je, ipak, krenuo od pretpostavke da je pjesma i putna, upravo za te avanture koje te nađu, na kraju, negdje u nekim drugim krajevima, pred drugim šumama, stanovima i pogledima, pa ako je već stvar putna, zašto ne i spot. Zamolili smo prijatelje, fanove, slučajne prolaznike na internetu da snime kratki kadar prozora kroz koji najviše vole gledati, spojili ih u jedno, i zaokružili sa željom da k’o Petar Pan izlazimo iz tih prozora negdje van sive rutine. Zahvalni smo za svaki kadar, pogled, jer dokazuju da niti jedan nije isti, pa tako ni ljudi koji kroz njih gledaju.”, otkriva Lika Kolorado.

Bend je sve više koncertno aktivan, a nakon sjajne koncertne promocije albuma u KSET-u te nastupa na INmusic festivalu uskoro će objaviti nove detalje nastupa. Otkrili su i kako od jeseni kreću raditi na novom materijalu, a fanovima će više detalja otkriti uskoro.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene