podigle atmosferu!

Lidija i Žanamari priredile seksi show u Vodicama: Bilo je tu vrućih dodira, a pogled je bilo teško skinuti i s njihovih haljina!

Lidija Bačić Lidija Bačić PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lidija Bačić Galerija

Lidija Bačić i Žanamari Perčić na pozornici CMC festivala su izvele svoj novi duet, a svojim bujnim pojavama oduševile su sve okupljene.

Večer nakon što je zapalila atmosferu na vodičkom CMC festivalu, Lidija Bačić se na pozornici na rivi pojavila u društvu kolegice Žanamari Perčić. Djevojke koje su predstavile svoj duet "Stop", a publiku su oduševile u nikad izazovnijim izdanjima.

Pogledaj i ovo In Magazin: Split story party - 4 Život ide dalje Naša glumica raspričala se o ljubavi nakon prekinutih zaruka: ''Sad je vrijeme za nove avanture i nove priče"

Lidija je na sebi imala pripijenu lateks haljinu koja je jasno ocrtavala njezine obline, dok je Žanamari svoju bujnu pojavu naglasila u crnoj haljini s visokim prorezom i dubokim dekolteom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žanamari (@zanamari)

Još uoči samog showa bilo je jasno da će njihov nastup biti prava poslastica, a Žanamari je na svom Instagramu najavila duet s Lidijom Bačić. U komentarima su im se javile i brojna poznata lica poput Nives Celzijus i Ecije Ivušić, a pratitelji su im komentirali da su predivne te da ih jedva čekaju vidjeti zajedno na pozornici.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene