Žene, partiji i puno novca

'Je li ovo legalno? Apsolutno ne - mi zarađujemo više nego što možemo potrošiti'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Leonardo DiCaprio opet se našao u svojem prirodnom okruženju – sve vrvi ljepoticama, novcu, a partiji se održavaju iz dana u dan.

Leonardo DiCaprio se nakon 'Velikog Gatsbya' našao u još jednom zanimljivom okruženju. Pogledajte što vas čeka u fimu 'Wolf of Wall Street'.

Pogledaj i ovo Leonardo DiCaprio "Volimo ovakve priče!" Leonardo DiCaprio objavio lijepe vijesti iz Hrvatske, video koji je podijelio prikupio je samo pozitivne komentare!

Radi se o novom filmu 'The Wolf of Wall Street' kojega je režirao legendarni redatelj Martin Scorses. Osnova za scenarij su memoari bivšeg njujorškog brokera Jordana Belforta. Njegova desetogodišnja karijera na Wall Streetu završila je pod optužbama za razne novčane manipulacije i krađu krajem 90-ih godina prošlog stoljeća.

>> 'MODELIZERI': Za njima pate žene diljem svijeta, a oni izlaze ISKLJUČIVO s modelima

'Je li ovo legalno? Apsolutno ne - mi zarađujemo više novca nego što možemo potrošiti', kaže Leo u traileru filma – koji je odličan uvod u novi spektakularan film.

Uz DiCaprija su u novom filmu zaigrali i slavni glumac Matthew McConaughey, Jonah Hill i Jean Dujardin. Premijera se željno očekuje u studenom 2013.

Pogledajte trailer koji garantira odličnu zabavu!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene