Opa!

DiCaprio uhvaćen u prisnim trenucima s jednom od najtraženijih manekenki, a po jednome se razlikuje od njegovih bivših!

Leonardo DiCaprio i Camila Morrone Leonardo DiCaprio i Camila Morrone Profimedia 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Leonardo DiCaprio Leonardo DiCaprio i Camila Morrone - 3 Leonardo DiCaprio i Camila Morrone - 4 Leonardo DiCaprio i Camila Morrone - 5 Leonardo DiCaprio i Camila Morrone - 7 Leonardo DiCaprio i Camila Morrone - 12 Leonardo DiCaprio i Camila Morrone - 14 Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Leonardo Dicaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) +10 Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Galerija

Leonardo DiCaprio snimljen je na tulumu u prisnim trenucima s Gigi Hadid, čime su rasplamsali glasine o svojoj romansi.

Čini se da glumac Leonardo DiCaprio (47) nije dugo izdržao kao samac.

Pogledaj i ovo Gigi Hadid i Bradley Cooper Nema više skrivanja! Holivudski miljenik žena i slavna manekenka konačno potvrdili ono o čemu se mjesecima šuškalo

Nedugo nakon što se pročula vijest o njegovu prekidu petogodišnje veze s 25-godišnjom Camilom Morrone uhvaćen je u društvu još jedne manekenke, i to jedne od najtraženijih na svijetu.

Radi se 27-godišnjoj Gigi Hadid, s kojom je za vikend snimljen u prisnim trenucima na tulumu u New Yorku.

Fotografije pogledajte OVDJE.

Iako je poznato da DiCaprio voli manekenke, zanimljivo je da je Gigi starija od djevojaka s kojima je dosad izlazio jer je poznato da nijedna od njegovih bivših nije bila starija od 25 godina.

Također, ako su glasine o njihovoj vezi točne, ovo će biti prvi put da izlazi sa ženom koja ima dijete. Gigi je majka djevojčice Khai, koju je dobila s bivšim dečkom, pjevačem Zaynom Malikom, s kojim je prekinula krajem prošle godine.

Nakon što su fotografije navodnog para procurile u javnost, izvor je za medije potvrdio da među njima postoji nešto.

"DiCaprio nije netko tko će skakati iz veze u vezu i želi da se stvari s Gigi razvijaju polako. Uživa biti slobodan i njih dvoje još nisu ekskluzivni", kazao je izvor za E! News. "Gigi i Leo družili su se već nekoliko puta i sviđaju se jedno drugom. Gigi misli da je on jako kul tip. Većina njihovih druženja proizašla je iz toga što se kreću u istim krugovima", dodao je izvor.

Glumac i manekenka na tulumu su snimljeni kako se dodiruju i šapuću jedno drugom na uho.

Prije Gigi Leoonarda se povezivalo s 22-godišnjom Ukrajinkom Marijom Beregovom, s kojom je viđen kako napušta jedan noćni klub u St. Tropezu.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga - 1 Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 3 Jelena Rozga +24 Matija Cvek i Jelena Rozga Celebrity Jeleni Rozgi ovakav osmijeh može izmamiti samo jedan frajer, u njegovu društvu baš uvijek posebno blista!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Bajamić Maja Bajamić Maja Bajamić Maja Bajamić +7 Maja Bajamić Celebrity Atraktivna Splićanka počastila prizorom kakvim se od nje nitko nije nadao, no čini se da je zbog toga kasnije požalila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene