Otkrila jedan dio!

Nakon što je glumila muškarca plavooka pjevačica dobila je nimalo lagan zadatak, pogledajte o čemu je riječ!

Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić Nova TV 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić +0 Lana Klingor Mihić Galerija

Lana Klingor Mihić otkrila je kako će večeras u drugoj epizodi showa "Tvoje lice zvuči poznato" izgledati u ruhu Demi Lovato, ali čeka je i transformacija u Luisa Fonsija,

Lana Klingor Mihić u prvoj epizodi showa "Tvoje lice zvuči poznato" utjelovila je LunchMoneyja Lewisa, a ove je nedjelje čeka nešto posve drugačije.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško kao Amy Winehouse, TLZP "Ostavljaš nas bez teksta" Naša mlada pjevačica toliko je vjerno oživjela neprežaljenu glazbenu legendu, da ćete se naježiti!

Lana će utjeloviti Luisa Fonsija i Demi Lovato, a kako izgleda kao Demi pokazala je fanovima na svom Instagramu.

"Gledamo se u TLZP-u, zadatak ni malo lagan, biti i Demi Lovato i Luis Fonsi. Za sad vam otkrivam samo Demi", napisala je Lana u opisu fotografije.

Kako je već ranije ispričala, Lana je na sudjelovanje u showu pristala kako bi se zabavila, a sva njezina očekivanja da dobije jednu kompleksnu transformaciju su se ispunila već u prvoj epizodi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sutra se gledamo u TLZP-u, zadatak ni malo lagan, biti i Demi Lovato i Luis Fonsi. Za sad vam otkrivam samo Demi 😉 . Nedjelja, 20:15h, @novatv_ . Makeup: @marinamamic Hair: @ivagaurina Mask boss: Martina Novakovic Kostimi: one and only @eminakusan

A post shared by Lana Klingor Mihić (@lanatheklingor) on

Ispričala je što je sve bilo potrebno da nastane maska s kojom je nastupala prošle nedjelje, a radi se o najzahtjevnijoj tranformaciji protekle epidoze.

Ne propustite drugu emisiju ''Tvoje lice zvuči poznato'' ove nedjelje, a sve o pripremama za show kao i najzabavnije trenutke pratite i na YouToubeu svakog dana u emisijama ''Backstage s Miom''.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene