Krive ju za prekid

Lady Gagu isprovocirali pitanjima o Cooperu i Irini, pjevačica im oštro odbrusila kratkom rečenicom!

Lady Gaga (Foto: Profimedia) Lady Gaga (Foto: Profimedia) Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Lady Gaga (Foto: Profimedia) Lady Gaga (Foto: Instagram) Lady Gaga (Foto: Profimedia) Lady Gaga, Bradley Cooper (Foto: Getty Images) Lady Gaga, Bradley Cooper (Foto: Getty Images) Bradley Cooper i Lady Gaga (Foto: Profimedia) Irina Shayk, Bradley Cooper i Lady Gaga (Foto: Getty) Irina Shayk, Bradley Cooper i Lady Gaga (Foto: Getty) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) +3 Lady GaGa (Foto: Getty Images) Galerija

Lady Gagu obožavatelji su tijekom koncerta u Las Vegasu zasuli komentarima i pitanjima o Bradleyju Cooperu, nakon što je prekinuo s Irinom Shayk.

Oscarom nagrađenu pjevačicu i glumicu Lady Gagu obožavatelji su uzrujali do te mjere da im je tijekom održanog koncerta u Las Vegasu poručila neka odj**u.

Pogledaj i ovo Bradley Cooper - 2 samo je ona konstanta Bradley Cooper ne odvaja se od jedine žene koju stavlja ispred svih drugih, a ovim potezom još je jednom dao do znanja tko mu je prioritet

Naime, 33-godišnja Gaga bila je isprovocirana uzvicima iz publike i pitanjima gdje je Bradley Cooper, koji je ovih dana prekinuo dugogodišnju vezu s ruskom manekenkom Irinom Shayk, a s kojim su je mnogi povezivali nakon zajedničkog filma "Zvijezda je rođena".

"Samo jedna stvar, budite pristojni ili odje**te", poručila je pjevačica publici prije nego što je otpjevala hit "Shallow" iz gore navedenog filma koji inače izvodi zajedno s Bradleyjem.

Podsjećamo, Irina se proteklog tjedna odselila iz zajedničkog doma nje i Bradleyja s kojim ima dvogodišnju kćer i koja je navodno bila jedini razlog zašto su pokušavali očuvati svoju vezu. Ipak, par nije uspio i odlučili su da je za njih najbolje da svatko krene svojim putem. 

O navodnoj aferi i ljubavnoj kemiji Lady Gage i Bradleyja počelo se pričati nakon nastupa punog emocija i strasti na ovogodišnjoj dodjeli Oscara. Čini se kako se to nije svidjelo Irini, koja je nakon dodjele snimljena izrazito lošeg raspoloženja i koja je odlučila Gagu maknuti s popisa prijatelja na Twitteru.

Sama Gaga inzistirala je na priči kako su ona i Bradley samo dobri prijatelji i kako su željeli da obožavatelji pomisle kako se vole samo zbog promocije filma. Ona je vezu sa zaručnikom, holivudskim agentom Christianom Carinom prekinula baš u vrijeme nagađanja o aferi s Bradleyjem, a nakon toga su je počeli povezivati s holivudskim glumcem Jeremyjem Rennerom.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Ratajkowski (Foto: Getty Images) Emily Ratajkowski (Foto: Getty Images) Emily Ratajkowski (Foto: Getty Images) Emily Ratajkowski (Foto: Getty Images) +9 Emily Ratajkowski (Foto: Getty Images) Celebrity Zbog izazovne haljine sa zanimljivim prorezima sve su se glave za njom okretale!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene