A svi joj se divili

Skandal na pomolu: Ostala bez titule najmlađe milijarderke na svijetu, protiv nje iznesne ozbiljne optužbe

Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Profimedia) +0 Kylie Jenner (Foto: Profimedia) Galerija

Kylie Jenner prema tvrdnjam Forbesa više nije najmlađa milijarderka na svijetu.

Kylie Jenner ostala je bez titule najmlađe milijarderke na svijetu, nakon što je navodno krivotvorila podatke o svom bogatstvu prenosi Daily Mail.

Pogledaj i ovo Kylie Jenner (Foto: Profimedia) Kakav život! Titulu milijarderke i najplaćenije zvijezde stekla je prije 22. rođendana koji slavi u našem susjedstvu

Naime, 22-godišnja Kylie je u najnovijem Forbesovom izvješću optužena da je lagala o stečenom bogatstvu i da je krivotvorila porezne prijave kako bi poveća svoju neto vrijednost.

Upravo ju je taj ugledni poslovni magazin prošle godine proglasio najmlađom milijarderkom na svijetu, koja je svoje bogatstvo stekla sama, i to zahvaljujući prodaji vlastite linije šminke i kozmetičkih proizvoda Kylie Cosmetics.

"Forbes sada smatra da Kylie Jenner, čak i nakon što je zaradila otprilike 340 milijuna dolara nakon uplate poreza od prodaje, nije milijarderka", stoji u njihovu najnovijem izvješću u kojem ju optužuju da je lagala o podacima tvrtke i krivotvorila porezne prijave kako bi stekla status milijarderke.

Ove šokantne tvrdnje izašle su u javnost samo mjesec dana nakon što se našla na njihovoj naslovnici.

Početkom ove godine Kylie je prodala 51% udjela svoje kompanije američkom kozmetičkom gigantu Cotyju za 1,2 milijarde dolare no tu je ipak na kraju svega ne čini milijarderkom jer je njezino poslovanje znatno manje nego što su ljudi vjerovali da je.

Njezini zastupnici su za Daily Mail izjavili kako je njezina linija pokrenuta u svibnju 2019. godine ostvarila 100 milijuna dolara nakon prvih mjesec i pol dana poslovanja, no zapisi pokazuju da je taj period zapravo zaključen sa samo 25 milijuna dolara.

Forbes tvrdi da njihovi novi izračuni procjenjuju Kylieno bogatstvo na nešto manje od 900 milijuna dolara.

2019. godine kada je proglašena najmlađom milijarderkom, s trona je skinula osnivača Facebooka Marka Zuckerberga, koji je do tada slovio kao najmlađi milijarder koji je svoju prvu milijardu zaradio kao 23-godišnjak i to 2008. godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene