Tek su im 22 godine

Ove dvije poznate djevojke ovako su izgledale nekad, ali zbog plastičnih operacija više ne nalikuju na sebe

Anastasia Karanikolaou i Kylie Jenner (Foto: Instagram) Anastasia Karanikolaou i Kylie Jenner (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Anastasia Karanikolaou i Kylie Jenner (Foto: Instagram) Anastasia Karanikolaou i Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner i Anastasia Karanikolaou (Foto: Instagram) Kylie Jenner i Anastasia Karanikolaou (Foto: Instagram) Anastasia Karanikolaou i Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner i Anastasia Karanikolaou (Foto: Instagram) Kylie Jenner i Anastasia Karanikolaou (Foto: Instagram) Anastasia Karanikolaou i Kylie Jenner (Foto: Instagram) Anastasia Karanikolaou (Foto: Instagram) +0 Anastasia Karanikolaou (Foto: Instagram) Galerija

Kylie Jenner još iz djetinjstva ima blisku prijateljicu Anastasiju "Stassie" Karanikolaou.

Najmlađa milijarderka na svijetu nedavno je izgubila najbolju prijateljicu.

Pogledaj i ovo Anastasia \ druga osoba Njezine uređene i golišave fotke lajkaju milijuni, ali uživo je oni koji je prate sigurno ne bi prepoznali!

Radi se o 21-godišnjoj reality zvijezdi i vlasnici beauty carstva Kylie Jenner, koja je prije nekoliko mjeseci ostala bez najbolje prijateljice Jordyn Woods nakon skandala u kojem je Jordyn navodno imala aferu s NBA košarkašem Tristanom Thompsonom. On je, naime, u to vrijeme još bio u službenoj vezi s njezinom polusestrom Khloe Kardashian, s kojom ima i kćer True.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HEIR JORDYN (@jordynwoods) on

Iako velik dio javnosti misli kako je skandal izmišljen zbog nove sezone reality showa "Keeping Up With The Kardashians", činjenica je kako Kylie i Jordyn od tada nisu viđene zajedno, pa ili se dobro skrivaju ili su doista zahladile odnose.

Ipak, Kylie još iz djetinjstva ima i blisku prijateljicu Anastasiju "Stassie" Karanikolaou, s kojom je posljednjih dana slavila 22. rođendan, a cure su uživale u kupanju, sunčanju te naslikavanju za Instagram, jer ipak obje itekako dobro zarađuju od toga.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anastasia Karanikolaou (@stassiebaby) on

Naime, plavokosa Anastasia je Instagram model.

Djevojke su se pohvalile bikinijima u kojima su pokazale, nažalost, plastična tijela, a koliko su se "usavršile" kod plastičnih kirurga, dokazuju njihove fotografije iz prošlosti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anastasia Karanikolaou (@stassiebaby) on

Djevojke se druže od 2014. godine, a otada su se povećali brojni dijelovi njihovih tijela, od usana do stražnjica.

U našoj se galeriji uvjerite koliko. 

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić (Foto: Instagram) Slavko Sobin (Foto: Instagram) Slavko Sobin (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) +9 Nina Badrić (Foto: Instagram) Celebrity Nina Badrić objavom o svom hvarskom vjenčanju zbunila mnoge, ali i otkrila tko je muškarac kojeg grli

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene