Nives u jedanaestercu

A tko su najljepše hrvatske wagsice?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nisu zvijezde jedine u dokazivanju svog statusa. I među ženama reprezentativaca vlada pravo navijačko ludilo.

Euforija oko Kameruna još uvijek ne jenjava. Iako nas još Meksiko dijeli od prolaza, naciju je preplavio optimizam i kvadratići su zavladali ulicama, domovima i srcima. Svi žele pokazati svijetu da su upravo oni najvatreniji navijač.

Pogledaj i ovo In Magazin: Nives Celzijus - 4 sasvim iskreno Nives Celzijus prisjetila se vremena kada je bila žrtva vršnjačkog nasilja i otkrila kako danas odgaja svoju djecu: "Zato što sam bila drugačija!''

I mi zvijezde i zvijezdice koristimo ovo navijačko ludilo i natječemo se koja će biti originalnija u podršci Hrvatskoj i time dobiti koji redak više u medijima. Golaći su nam ove godine dobro zapaprili jer teško je parirati njihovim guzama.

Selfiji iz kreveta, zaogrnute zastavom, u mokrim majicama, mobiteli u gaćama, kvadratići na grudima, kvadratići na guzi. U svakom slučaju ponestaje ideja i za sljedeće prvenstvo morat ćemo stilizirati intimne frizurice u šahovnicu.

No, nisu zvijezde jedine u dokazivanju svog statusa. I među ženama reprezentativaca vlada pravo navijačko ludilo. Svaka se bori za dokazivanje statusa najpopularnije. Nevjerojatno, ali istinito.

Čak i one anonimne žene koje su s ponosom naglašavale da su se posvetile kućanstvu i suprugovoj karijeri sada tragaju za zvjezdanim statusom, koriste otvorene društvene mreže za svoje fanove i svakodnevno obavještavaju fanove gdje su i kuda su, poput pravih zvijezda.

Znam da se pitate sad zašto su i one zvijezde i čime se bave. Pa zato što su bile toliko uspješne i udale se za zvijezdu, a sada dosta uspješno peglaju njihove kartice. Realno ne može to svatko. Upravo zato dan prije utakmice sa Meksikom odlučila sam se posvetiti wagsicama i njihovim šetačima.

Definitivno frajer nad frajerima kada su ljepotice u pitanju, očekivano je Vedran Ćorluka. On je zaista prošetao najljepse primjerke. Njegova sadašnja djevojka Franka spada u kategoriju zvijezda sa pokrićem, ali i sigurna je vlasnica “titule” najljepše djevojke reprezentativca.

Tu su bile i Vedrana Linardić, Lana Čermak i definitivno nezaboravna Iva Buzov koja je zbog svojih velikih grudi ali i doze tajanstvenosti po mnogima bila i najfatalniji Vedranov izbor.

Frajer nad frajerima broj 2 je Ognjen Vukojević. Svojevremeno je govorio kako mu nije bitno da je djevojka zgodna i atraktivna no njegovi izbori pokazuju nešto sasvim suprotno. On je ponosno prošetao uspješnu Fani Stipković, jednu od najljepših Hrvatica Miu Franić, a sada je sa novom-starom djevojkom bivšom miss Hrvatske Andreom Ćupor.

Frajer nad frajerima broj 3 je Dario Srna. Prije nego što je oženio prelijepu Mirelu Forić, također jednu od najljepših hrvatskih wagsica, osvajao je srca brojnih ljepotica. Neke od njih koje su dospjele u javnost bile su Antea Kodžoman i Mia Šlogar.

Od ostalih reprezentativaca Mateo Kovačić može se pohvaliti svojom slatkicom Izabelom Andrijanić, Ivan Rakitić Španjolkom Ruquel kao i Domagoj Vida sa svojom novom kraljicom Ivanom Gugić.

Kakve god bile žene naših reprezentativaca, lijepe ili manje lijepe, zvijezde ili wanna be zvijezde priželjkujemo da imaju provjerenu taktiku za motivaciju naših igrača te da će i one nakon velike pobjede nad Meksikom dobiti još puno puno medijskog prostora.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene