A gdje je nošnja?

Kolinda u navijačkom izdanju podržala Vatrene, a evo zašto je morala preskočiti prvu utakmicu naše reprezentacije

Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović +19 Kolinda Grabar-Kitarović Galerija

Kolinda Grabar-Kitarović nije se pojavila na prvoj utakmici Hrvatske na Svjetskom prvenstvu, ali je podržala Vatrene na svojem profilu na Instagramu.

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović velika je navijačica naše nogometne reprezentacije, no prvu utakmicu Hrvatske na Svjetskom prvenstvu morala je propustiti zbog obveza.

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Svi su je zaustavljali Bivša predsjednica slobodnu subotu nije propustila provesti na špici, a radila je nešto u čemu najviše uživa!

Ipak, Vatrene je podržala na svojem Instagramu, gdje je objavila fotografiju na kojoj pozira u navijačkom izdanju.

"Na poslu u Međunarodnom olimpijskom odboru Laussane, ali svim srcem uz Vatrene koji danas igraju protiv Maroka na Svjetskom prvenstvu u Katru. Pozdrav svim marokanskim navijačicama. Iznad svih - Hrvatska!" poručila je Kolinda iz Švicarske u majici s natpisom Hrvatska.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kolinda Grabar-Kitarović (@kolinda_gk)

"Volimo te", "Uvijek uz Hrvatsku", "Bravo, Kolinda", neki su od brojnih komentara koje je dobila ispod fotke, a neki su se zapitali i gdje joj je nošnja.

Naime, Kolinda je za Katar pripremila posavsku narodnu nošnju na kojoj dominiraju bijela i crvena boja, baš kao na dresovima naših nogometaša, a evo kako je objasnila neobičan modni odabir:

"Dress code na svečanoj platformi dopušta svečano odijelo ili traditional attire, odnosno narodnu nošnju. Inače, takvo je pravilo i u diplomaciji. Narodna nošnja veoma je prihvaćen način odijevanja u svečanim prigodama. Tako ćete me vidjeti u tipičnim hrvatskim i crveno-bijelim kombinacijama odijela i nošnji ili njezinim kombinacijama, što je i izvrsna promocija Hrvatske", kazala je Kolinda za Dnevnik Nove TV te dodala: "Uostalom, zašto se uklopiti kada se možete istaknuti? To vrijedi i za države i za pojedince."

Tijekom posljednjeg Svjetskog prvenstva u Rusiji Kolinda je još obnašala predsjedničku funkciju, a tada je žustro bodrila Vatrene i mnogi još dobro pamte scene kada je u suzama i po pljusku s našim nogometašima proslavila njihov srebrni uspjeh.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik i Petra Kurtela Ella Dvornik i Petra Kurtela Ella Dvornik i Kristina Burja +25 Ella Dvornik i Kristina Burja Celebrity Ella Dvornik u potpuno prozirnoj majici i bez grudnjaka ponosno pokazala rezultate operacije grudi

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier +0 Claudia Rivier - 1 Celebrity Slavonka bujnih grudi o kojoj su pisali i strani mediji pokazala navijačko izdanje pa su je neki brzo upozorili da bi mogla u zatvor!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene