upečatljivo izdanje

Elegantna Kolinda pobrinula se da je svi primijete na utakmici na Maksimiru, a pogledajte tko joj je pravio društvo

Kolinda Grabar-Kitarović na stadionu Maksimir - 4 Kolinda Grabar-Kitarović na stadionu Maksimir - 4 Pixsell 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović na stadionu Maksimir - 2 Kolinda Grabar-Kitarović na stadionu Maksimir - 1 Kolinda Grabar-Kitarović na stadionu Maksimir - 3 Kolinda Grabar Kitarović Kolinda Grabar Kitarović na promociji knjige Velimira Zajeca Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Kolinda Grabar-Kitarović +0 Kolinda Grabar-Kitarović na stadionu Maksimir - 4 Galerija

Kolinda Grabar-Kitarović pojavila se na prijateljskoj utakmici i humanitarnoj utakmici zagrebačkog Dinama i kijevskog Dynama na stadionu Maksimir u elegantnom izdanju.

Bivša predsjednica države Kolinda Grabar-Kitarović zadnjih dana obilazi sve važne događaje u Zagrebu.

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović ima i hrpu pratitelja Netko je na Instagramu posvetio profil Kolindi i svakodnevno joj piše hvalospjeve: "Volim svoj život jer moj život si ti!"

Tako nije mogla propustiti ni prijateljsku i humanitarnu utakmicu zagrebačkog Dinama i kijevskog Dynama na stadionu Maksimir, na kojem se pojavila u elegantnom izdanju.

Za ovu je prigodu odabrala strukirani sako u svijetloplavoj boji, zbog koje se istaknula u masi, a naglasila je i svoju vitku liniju. Društvo joj je pravio njezin bivši savjetnik Tomislav Madžar.

Kolinda je ranije ovog tjedna bila i na svečanoj promociji biografije slavnog nogometaša Velimira Zajeca "Zeke" u zagrebačkom kazalištu Komedija, a zatim i na zabavi nakon promocije u Saloonu, gdje se opustila pa je i zapjevala domaće hitove.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert +4 Marijana Seifert Celebrity Prijateljica nestale Marijane iz Big Brothera prepričala njihov posljednji razgovor: "Zvučala mi je sjetno, zvala sam je k sebi"

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Mehun - 5 Snježana Mehun - 1 Snježana Mehun - 3 Snježana Mehun - 2 +4 Snježana Mehun - 4 Celebrity Mehun u izlasku sa suprugom pokazala noge u mini haljini koju je iskombinirala sa zanimljivim modnim detaljem

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene