ako ga dosad niste voljeli...

Svi pričaju o potezu poznatog dobrice kojim je još jednom pobrao simpatije javnosti: "Najbolji glumac i čovjek!"

Keanu Reeves - 3 Keanu Reeves - 3 Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Keanu Reeves - 3 Keanu Reeves - 2 Keanu Reeves - 1 Keanu Reeves - 4 Keanu Reeves Keanu Reeves - 8 Keanu Reeves - 2 +0 Keanu Reeves i Alexandra Grant - 4 Galerija

Snimka Keanua Reevesa s panela Comic Con u Brazilu postala je viralna zbog njegove ponizne geste.

Glumca Keanua Reevesa prati glas jedne od najljubaznijih i najpristojnijih osoba u Hollywoodu, a sada je svojim ponašanjem opet uspio pobrati sve simpatije javnosti.

Pogledaj i ovo Keanu Reeves stiže omiljeni glumac Keanu Reeves dolazi u Hrvatsku sa svojim bendom, evo gdje i kada će nastupiti holivudska zvijezda!

Keanu je sudjelovao na panelu Comic Con Experience u Sao Paulu u Brazilu, na kojem je promovirao novi nastavak Johna Wicka, a publika ga je dočekala s ovacijama.

Vidno dirnut reakcijom obožavatelja, Keanu je na pozornici kleknuo i naklonio im se, čime je izazvao još veću euforiju, a snimka njegove ponizne geste postala je viralni hit.

"Mogao bih ovo gledati do kraja života", "Obožavam ovog čovjeka", "Ovako se voli i poštuje svoju publiku", "Vrlo skroman čovjek", "Najbolji glumac i čovjek", neki su od brojnih komentara koje je Keanu svojom gestom izazvao na društvenim mrežama.

Na radost brojnih obožavatelja Keanu je nedavno potvrdio i da ćemo ga u ulozi Johna Wicka gledati i u nadolazećem spin-offu filma "Ballerina", u kojem glavnu ulogu ima Ana de Armas.

Keanu je definitivno jedan od zanimljivijih i posebnijih holivudskih glumaca jer se ne ponaša kao velika zvijezda. Iako na računu ima stotine milijuna dolara, ne živi u vili, nema tjelohranitelje, nosi običnu odjeću, voli se voziti podzemnom željeznicom i pomaže beskućnicima, s kojima često popije i pivo.

Slovi i kao vrlo skroman tip koji je, za razliku od glumaca koji se svađaju zbog honorara i zbog premalo novca odustaju od projekata, pristao na manju plaću za filmove "Zamjene" i "Đavolji odvjetnik" kako bi Gene Hackman i Al Pacino dobili veću svotu, a istovremeno se ne bi premašio budžet.

Fanovi su nedavno primijetili i da pokazuje veliko poštovanje prema ženama jer, kada se fotografira s njima, nijednu ne dodiruje.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll +25 Ivana Knoll - 10 Celebrity Naša najseksi navijačica ljuta zbog medijskih napisa, jednu tvrdnju oštro je demantirala: "Lažna vijest!"

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Livaja Iris i Marko Livaja Iris Rajčić i Marko Livaja Iris i Marko Livaja +12 Iris Livaja Celebrity Dok Livaja s Vatrenima niže pobjede u Katru, i njegova kći ostvarila je veliki sportski uspjeh: "Prva medalja!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene