Pa iste su!

Slavni otac odbija je vidjeti već 10 godina zbog bizarnog razloga, a izrasla je u ljepoticu poput svoje mame!

Suri Cruise - 2 Suri Cruise - 2 Profimedia 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Suri Cruise - 1 Suri Cruise - 3 Suri Cruise - 4 Suri Cruise Tom Cruise, Suri Cruise Tom Cruise i Suri Cruise Tom Cruise i Suri Cruise Suri Cruise - 3 Suri Cruise - 4 Suri Cruise - 5 +8 Suri Cruise - 2 Galerija

Kći Toma Cruisea i Katie Holmes, Suri Cruise, na najnovijim fotografijama izgleda kao kopija svoje mame.

Tom Cruise i Katie Holmes svojevremeno su bili jedan od najpoznatijih parova u Hollywoodu, zbog čega je i njihova kći Suri od rođenja bila pod povećalom javnosti.

Pogledaj i ovo Tom Cruise i Suri Cruise Bila je odlučna u svojoj namjeri Od poznatog oca odlučila ju je maknuti pod svaku cijenu, a sve zbog jednog razloga: "Uvjerila se u to iz prve ruke"

Ostala je upamćena i kao najfotografiranije dijete u Hollywoodu, ali s vremenom se to promijenilo pa je posljednjih godina nemamo često priliku vidjeti.

No paparazzi su je ovog tjedna ulovili u šetnji New Yorkom s prijateljicama, a 16-godišnja Suri na fotografijama izgleda kao slika i prilika svoje lijepe mame.

Katie ju je i odgojila jer je slavni otac navodno nije uopće vidio proteklih 10 godina, iako nakon razvoda na to ima pravo 10 dana u mjesecu.

Razlog tome je Scijentološka crkva, čiji je Tom najpoznatiji predstavnik i koja mu brani viđati kćer jer ona nije scijentologinja, a to je presudilo i njegovu braku s Katie, koja se prije deset godina iselila iz njihove zajedničke kuće u strahu za sebe i Suri.

Tom je kćeri navodno redovito slao pisma koja je njezina majka skrivala. No prošle godine u javnost je procurila informacija o tome kako je Suri pronašla očeva pisma u kući majčinih roditelja u Ohiju te se, nakon što ih je pročitala, i sama poželjela vidjeti s njim. Nakon toga se šuškalo i da se Tom odrekao scijentologije, no nije poznato da se nakon toga dogodio njihov susret.

S druge strane, Cruise je sina Connora i kćer Bellu, koje je posvojio tijekom braka s Nicole Kidman, preobratio na scijentologiju i s njima je u kontaktu, dok oni zbog toga ne komuniciraju s majkom.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik i Petra Kurtela Ella Dvornik i Petra Kurtela Ella Dvornik i Kristina Burja +25 Ella Dvornik i Kristina Burja Celebrity Ella Dvornik u potpuno prozirnoj majici i bez grudnjaka ponosno pokazala rezultate operacije grudi

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Stipe, Radojka i Diora Modrić - 1 Stipe, Radojka i Diora Modrić - 2 Stipe, Radojka i Diora Modrić - 3 Stipe, Radojka i Diora Modrić - 4 +14 Luka Modrić s ocem Stipom i sestrama Celebrity Luku Modrića s tribina su bodrili ponosni roditelji, ali i lijepa sestra, koju dugo nismo vidjeli

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene