Priznala je

Kći preminulog Paula Walkera podijelila svoju priču o pobačaju: ''Duboka nepravda pogađa žene...''

Meadow Walker Meadow Walker Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Meadow Walker Meadow Walker - 4 Meadow Walker - 3 Meadow Walker - 2 +0 Meadow Walker - 1 Galerija

Kći Paula Walkera Meadow Walker otkrila je da je i ona išla na pobačaj te je podijelila svojju priču o ovom postupku.

Kći preminulog glumca Paula Walkera, Meadow Walker, otkrila je kako je i ona išla na pobačaj te je podijelila svoju priču.

Pogledaj i ovo Meadow Walker (Foto: Instagram) bolan gubitak Bez slavnog oca je ostala u strašnoj nesreći, svi ju pamte kao klinku i teško je povjerovati da je već ovoliko odrasla!

U Americi trenutno traju prosvjedi jer je Vrhovni sud SAD-a u petak poništio presudu u slučaju Roe protiv Wadea iz 1973. kojim je na saveznoj razini priznato ustavno pravo žene na pobačaj te je on legaliziran u cijeloj zemlji. Odluka Vrhovnog suda tumači se kao pobjeda republikanaca koji žele ograničiti ili zabraniti pobačaj.

Povodom ovog događaja na ulicama su krenule stotine prosvjeda, a na situaciju su se javile i mnogobrojne zvijezde.

Među njima je bila i Meadow te podijelila svoje mišljenje na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meadow Walker Thornton-Allan (@meadowwalker)

''Nebrojeno je puno žena koje su se borile s donošenjem odluke o pobačaju. I ja sam se s njom borila 2020. godine, kad je svijet pokleknuo pred pandemijom ja sam tražila pobačaj'', napisala je.

''Danas se dogodio veliki nazadak u povijesti, duboka nepravda pogađa žene diljem SAD-a''

''Ja sam imala dovoljno sreće i imala sam doktora koji mi je bio podrška kroz cijeli proces i koji mi je pomogao da budem zdrava i sretna osoba koja sam danas.''

''U svijetu u kojem se konstantno marginaliziraju ženska tijela, ovo je potpuno tragično'', završila je.

Nakon priznanja, Meadow su počele stizati prijeteće poruke osoba koje su protiv pobačaja, a manekenka se na to ponovno javila i zamolila da ne pišu ružne stvari i ako im smeta njeno mišljenje, neka ju prestanu pratiti.

''Količina mržnje koju sam dobila nakon ove objave je nevjerojatna. Prestanite me pratiti ako se ne slažete sa mnom. Nemojte ostati tu i pisati užasne stvari.''
Meadow je jedina kći pokojnog glumca Paula Walkera koji se proslavio ulogom Briana O'Connera u nastavcima filma ''Brzi i žestoki''.

Podsjetimo, glumac je tragično stradao u prometnoj nesreći 2013. godine, a njegovi kolege iz filma prošle su godine podržali Meadow na njenu vjenčanju s Louison Thonrtonom-Allanom, a Vin Diesel, Paulov kolega iz filma, odveo je Meadow do oltara umjesto njenog oca.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Minea - 2 Minea - 1 Minea - 1 Minea - 2 +14 Minea - 3 Celebrity Minea nosi sve kraće i kraće outfite: “Ženo predivna, kakve to seksi noge imaš”

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Charlene i princ Albert - 1 Princeza Charlene i princ Albert - 2 Princeza Charlene i princ Albert - 3 Princeza Charlene i princ Albert - 2 +11 Princeza Charlene i princ Albert - 1 Celebrity Rijedak poljubac princa i princeze uz čije se ime godinama vežu tužne priče, jesu li ovime opovrgnuli sve teške glasine?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene