VS prvo je nije htio

Kate bijesna jer je izašla njezina stara fotografija

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Obline Kate Upton žele svi! Nekoliko dana nakon što je izašla i katalogu Victoria's Secreta, Kate je ostala iznenađena jer su koristili njezine fotografije bez pristanka.

Šuškalo se kako će Kate Upton biti nova anđelica Victoria's Secreta nakon što su izašle njezine fotke u novom katalogu, no poznata plavuša bila je neugodno iznenađena.

Pogledaj i ovo showbuzz razveselila milijune ljudi Jedna od najseksi žena vratila se na društvene mreže rijetkom obiteljskom fotkom: "Vraćam se puna energije.."

Kate Upton snimila je te fotografije za Victoria's Secret 2011. na probnom snimanju za poznati brend, a sada su iste fotografije izašle u katalogu za 2013.

>> Kate Upton je nova anđelica Victoria's Secreta?

>> Počela je poziranjem za muške magazine - danas svi obožavaju Kate Upton

Tada su je na castingu odbili, a glavna menadžerica Sophie Neophitoue joj je poručila kako Kate Upton nije tip djevojke za Victoria's Secret.

'Izgleda kao žena nogometaša s preplavom kosom i licem koje si može kupiti priuštiti svaka milijunašica. Nikada ne bismo uzeli Kate', tada je rekla casting direktorica, no očito je kompanija promijenila mišljenje, a Victoria's Secret je potvrdio kako su fotografije doista snimljene prije, piše The Sun.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene