Vratila se!

Holivudska ljepotica prošetala Zagrebom, za to je imala dobar razlog, a ispod tamnih naočala nije ju bilo lako prepoznati!

Kate Beckinsale Kate Beckinsale Goran Stanzl/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Beckinsale - 1 Kate Beckinsale - 2 Kate Beckinsale - 3 Kate Beckinsale - 4 Snimanje filma Canary Black - 1 Snimanje filma Canary Black - 3 Snimanje filma Canary Black - 2 Kate Beckinsale na dočeku Vatrenih u Zagrebu - 2 Kate Beckinsale slavi pobjedu Hrvatske Kate Beckinsale +20 Zagreb: Kate Beckinsale na setu filma Canary Black - 13 Galerija

Kate Beckinsale snimljena je na ulicama Zagreba gdje je nastavila sa snimanjem filma "Canary Black".

Holivudska glumica Kate Beckinsale vratila se u Lijepu Našu, točnije na zagrebačke ulice gdje snima svoj novi film "Canary Black" u kojem igra glavnu ulogu.

Pogledaj i ovo Kate Beckinsale slavi pobjedu Hrvatske Vjerno je navijala Slavna britanska glumica nije mogla sakriti oduševljenje pobjedom Hrvatske pa je čak promijenila i prezime: ''Kate Beckinsalović''

49-godišnju Kate fotografi su snimili na Trgu Josipa Bana Jelačića i u Jurišićevoj ulici gdje je snimala scene, u pauzama nije skidala osmijeh s lica, a čini se da ju slučajni prolaznici nisu ni prepoznali ispod tamnih  naočala.

Glumica je u Zagrebu boravila i krajem prošle godine, kada je postala i vatrena navijačica naše nogometne reprezentacije koju je i dočekala na tru, a snimke i dojmove s dočeka podijelila je na svojem profilu na Instagramu, na kojemu je prati više od pet i pol milijuna ljudi, i nije skrivala oduševljenje.

"Ovo je bilo nevjerojatno. Ovo kako je Hrvatska dočekala svoju nogometnu reprezentaciju. Bez obzira na rezultat. I od milijun ljudi na ulici, nitko se nije tukao ni ponašao sumnjivo. Zagrebe, osvojio si moje srce. Čestitam na trećem mjestu", napisala je tada uz snimke na kojima se veseli i pjeva s našim navijačima.

Inače, Kate u akcijskom trileru koji se snima u Zagrebu tumači ulogu Avery Graves, vrhunske operativke CIA-e koju teroristi ucjenjuju kako bi izdala vlastitu zemlju i time spasila svojeg otetog muža. U vodećoj ulozi pridružuje joj se kolega Rupert Friend, publici dobro poznat iz uspješnih serijala "Anatomija jednog skandala" i "Obi-Wan Kenobi".

Redatelj filma je Pierre Morel, francuski redatelj koji stoji iza kinohitova "96 sati" i "Pepermint", dok je za scenarij zaslužan Matthew Kennedy. Zvučnim imenima svjetske kinematografije tu nije kraj, direktor fotografije je slavni Thierry Arbogast, koji je radio na velikim hitovima Luca Bessona "Peti element" i "Lucy", dok je za scenografiju zadužen Sebastian Krawinkel, poznat po svojem radu na filmovima "Put oko svijeta u 80 dana" i "Najtraženiji čovjek". 

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Vera Wang - 1 Vera Wang - 2 Vera Wang - 4 Vera Wang - 3 +19 Vera Wang - 7 Nekad i sad Rijetki vjeruju da ima 73 godine i čude se njenoj mladolikosti, ali sada je pokazala kako stvarno izgleda!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i sin Aleksandar Severina - 6 Severina - 5 Severina - 10 +25 Severina - 4 Celebrity Severina objavila predivan video sa sinom, koji je izrastao u njezinu sliku i priliku: "Sve što imam to si ti..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene