intervenirala policija

Totalni kaos na sprovodu popularnog glazbenika: Obožavatelji otvorili lijes i počeli skidati odjeću s tijela

DJ Arafat (Foto: AFP) DJ Arafat (Foto: AFP) Afp 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju DJ Arafat (Foto: AFP) DJ Arafat (Foto: AFP) DJ Arafat (Foto: AFP) DJ Arafat (Foto: AFP) DJ Arafat (Foto: AFP) DJ Arafat (Foto: AFP) +0 DJ Arafat (Foto: AFP) Galerija

Obožavatelji su otvorili lijes DJ Arafata da bi se uvjerili kako je to uistinu on, a policija ih je morala rastjeravati sa suzavcem.

Kaotične scene zabilježene su na posljednjem ispraćaja DJ Arafata, jednog od najpopularnijih glazbenika u Obali Bjelokosti, koji je život izgubio u tragičnoj nesreći s motociklom ranije ovog mjesca.

Društvenim je mrežama počeo kružiti video u kojem obožavatelji otvaraju lijes 33-godišnjeg DJ-a, punog imena Ange Didier Huon i počinju mu skidati odjeću kako bi mogli vidjeti njegove prepoznatljive tetovaže kojima je bio ukrasio tijelo te kako bi se mogli uistinu uvjeriti da je riječ o njemu.

Mnoštvo se okupilo na gradskom stadionu u gradu Abidjanu, točnije tisuće ljudi koje su došlo odati počast obožavanom glazbeniku, a održan je i koncert njemu u čast.

Da bi smirili obožavatelje u šoku i nevjerici, policija je morala upotrijebiti suzavac, kako bi se obitelj u miru i dostojanstveno mogla oprostiti od Arafata.

"Željeli smo vidjeti tijelo svog idola prije nego ga polože u zemlju", izjavio je jedan od neimenovanih obožavatelja za agenciju AFP.

DJ Arafat bio je jedan od najpopularnijih afričkih glazbenika i nosio je titulu kralja tamošnje plesne glazbe, takozvane "coupé-décalé". Izvan pozornice bio je poznat po kontroverznosti, a tijekom života se susretao s optužbama za obiteljsko nasilje.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox (Foto: Profimedia) Megan Fox (Foto: Profimedia) Megan Fox (Foto: Profimedia) Megan Fox (Foto: Profimedia) +6 Megan Fox i Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Odrekla se titule seks-bombe, izopćili su je iz Hollywooda, a danas radi posao u kojem uživa

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene