Obitelj na prvom mjestu

Oklopni auto od 10 milijuna kuna za sigurnost 2-mjesečne Nori

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kanye West i Kim Kardashian kupuju samo najbolje i najskuplje stvari, a ako toalet može biti zlatan može i njihov novi auto koji liči na tenk!

Poznato je kako je reper Kanye West osjetljiv na paparazze, a nakon što je dobio kćer Nori s reality zvijezdom Kim Kardashian, želi učiniti sve kako bi zaštitio svoju obitelj. Zato je nabavio oklopni auto koji liči na tenk vrijedan više od deset milijuna kuna!

Pogledaj i ovo Bianca Censori skandalozna izdanja Zna se tko stoji iza zabrinjavajuće golišave odjeće supruge Kanyea Westa: ''Sve što on poželi, oni naprave''

Riječ je o vozilu Prombron Iron Diamond koji je napravljen za vojne potrebe proizašao iz Dartz Motorz Company u Latviji. I Hummer pokraj ovog vozila izgleda poput igračke! Kanye prima savjete o očinstvu od prijatelja Jay Z-a kako bi maksimalno zaštitio svoje cure.

>> O vlastitoj snimci seksa: 'Ja sam bar snimio to sr****, ali nisam je htio pustiti!'

'Kanye je svjestan toga da je njegova obitelj javna te da privlače mnogo pažnje čudaka i psihopata. Važno mu je nabaviti dobru zaštiti za Kim i Nori prije nego li ode na turneju u listopadu', kaže izvor za DailyStar.co.uk.

Inzistira i na barem dva tjelohranitelja koji će Kim pratiti u stopu, a razmišlja i o unajmljivanju dublera za sebe i Kim kako bi zavarali paparazze i barem na tren mogli uživati u normalnoj svakodnevnici. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene